Skip to main content

Rubrici noi la matinalul Pro FM. Unguru’ Bulan, pastile de umor. Sebastian Coţofană, fost Radio ZU, face Poliţia Muzicii

 
Sebastian Coţofană (stânga) şi Ciprian Cătunescu
Sebastian Coţofană (stânga) şi Ciprian Cătunescu

Doi membri noi la matinalul Pro Fm. Ciprian Cătunescu (Unguru’ Bulan), lansat în lumea divertismentului de către Cârcotaşi, şi Sebastian Coţofană li se alătură lui Greeg şi Onuc la matinalul de pe Pro FM, începând din această săptămână.

Publicitate

Cătunescu va face o serie de pastile de umor, în care va interpreta personaje precum Fratzica, Unguru’ Bulan, Gushteru’ si C8ilu. Pastilele vor intra in matinal in zilele de luni, miercuri si vineri.

Începând de luni, 24 octombrie, Sebastian Coţofana, fost realizator la Radio ZU, se va ocupa de Poliţia Muzicii. El ii va provoca pe matinalii Greeg şi Onuc să răspundă la întrebările „CoţoFun Test”. În plus, el intră în pielea reporterului şi va merge printre oameni pe strada de unde intră in direct, dar va accepta si provocarile ascultatorilor.

Ciprian Cătunescu aka Unguru’ Bulan: „Proiectul “Unguru’ Bulan” nu s-a incheiat niciodata, ci a continuat exclusiv in mediul online. Daca va intrebati de ce am lipsit in ultimii doi ani, raspunsul e simplu: noi, fiind din Ardeal, abia acum ne-am prins de niste glume pe care le facusem in 2014. Acum, in 2016, intr-o rece dimineata de octombrie, ne-am trezit cu un picior in fata; era piciorul lui Dumnezeu si am zis ca e musai sa-l prindem. Lasand gluma la o parte, sunt incantat si onorat ca personajele mele (Fratzica, Unguru’ Bulan, Gushteru’ si C8ilu’) se vor auzi de acum la Pro FM. Abia astept sa facem fain.”.

Sebastian Coţofană: „Văd Pro FM-ul ca pe un nou loc de joaca in care sa-mi pun ideile in practica si sa ma dezvolt alaturi de echipa. E o provocare. Voi lucra cu Greeg si Onuc pentru matinal, voi aduce subiecte din Politia Muzicii, artistii invitati in matinal vor “intra si pe mâna mea”, în sensul că îi voi provoca să răspundă la unele întrebări neaşteptate, va fi un “CotoFun Test”. Voi aduce subiecte din Cotofan/Politia Muzicii şi atunci când vom avea ocazia, voi fi reporterul care va aduce PRO FM printre oameni, pe stradă.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Thor Thor
    Unguru' Bulan s-a „născut” făcând niște „reclame” la „erdeesh”, iar acum a ajuns să lucreze fix pentru radioul „erdeeshului”. Cum e și viața asta!

Trimite un comentariu

sus