Skip to main content

Trump îşi dă ochii peste cap pe autobuzele din Danemarca. O inedită campanie "Hai la vot!"

 
Trump îşi dă ochii peste cap pe autobuzele din Danemarca. O inedită campanie "Hai la vot!"

Donald Trump îşi dă ochii peste cap într-o campanie outdoor creată de o agenţie daneză.

Publicitate

Mai precis, faţa lui Trump apare imprimată pe un autobuz din Copenhaga, cu ochii amplasaţi pe roţile din spate ale mijlocului de transport, astfel, odată cu mişcarea roţilor, este redată privirea candidatului republican la preşedinţia SUA, potrivit mashable.com.

Campania apare într-un clip postat pe Facebook de DR Nyheder, un ziar danez. Materialul a adunat aproape 300.000 de vizualizări.

Imaginea candidatului la prezidenţiale în SUA imprimată pe mijlocul de transport este urmată de mesajul “Americani din străinătate - votaţi!”

Campania a fost realizată de agenţia de publicitate UncleGrey Copenhagen pentru Partidul Socialist din Danemarca, potrivit Adweek.com.

Pia Olsen, liderul Partidului Socialist:

"Reclama este creată evident în spirit de glumă însă noi de fapt luăm foarte în serios campania electorală din Statele Unite. Aceasta are un impact uriaş pentru noi toţi, chiar şi în micuţa Danemarcă. (...) În Danemarca trăiesc 8,714 cetăţeni americani cu drept de vot."

"Autobuzul şi ochii lui Doland Trump vor continua să se învârtă pe străzile din Copenhaga şi pe internet până în ziua alegerilor din SUA", au declarat reprezentanţi ai agenţiei UncleGrey Copenhagen.

Clipul postat de publicaţia daneză cu imaginea lui Donald Trump:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus