Skip to main content

TVR anunţă redefinirea grilelor: Unul dintre Telejurnale, la bătaie cu Ştirile de la ora 17.00

 
TVR anunţă redefinirea grilelor: Unul dintre Telejurnale, la bătaie cu Ştirile de la ora 17.00

TVR 1 pregăteşte două noi jurnale de ştiri. Unul dintre ele va fi transmis pe acelaşi tronson cu Ştirile de la ora 17.00, de pe Pro TV.

Publicitate

Principalul canal public, care de săptămâna viitoare se transformă într-un post "axat pe actualitate", va mai avea, în plus faţă de programul deja cunoscut, un "Telejurnal" de la ora 23.00.

Televiziunea Română a anunţat astăzi, în mod oficial, redefinirea grilelor de programe ale canalelor sale.

Conducerea postului public spune că acest "proces de reorganizare editorială" vizează "pe termen mediu şi lung, recâştigarea încrederii publicului prin programe actuale, moderne şi dinamice, care să răspundă nevoilor şi gusturilor telespectatorilor". Primele schimbări vor fi vizibile, de săptămâna viitoare, 17 octombrie.

Despre schimbările anunţate astăzi, în mod oficial, de Televiziunea Română, Paginademedia.ro a scris AICI şi AICI.

TVR 1 se va transforma într-un canal “axat pe actualitate”, TVR 2 îşi va păstra în mare măsură profilul “cu o reconfigurare a grilei”, iar TVR 3 va adăuga componenta culturală la cea regională, deja existentă, potrivit reprezentanţilor Televiziunii Române, care s-au prezentat, la CNA pentru a primi aprobarea pentru grila cadru de toamnă, la finalul lunii trecute, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Modificările editoriale, potrivit conducerii TVR:

TVR 1

"TVR 1 îşi propune să devină principala sursă de informaţie a românilor, mizând pe cele cinci tronsoane de emisiuni informative realizate de Ştirile TVR, cu două mai mult faţă de grila precedentă, analize relevante, dezbateri pe teme interne şi internaţionale, producţii economice, talk-show-uri din care oamenii importanţi ai zilei să nu lipsească.

Astfel, pe lângă jurnalele consacrate – de la 7.00, 14.00 şi 20.00 - , telespectatorii pot afla cele mai noi ştiri şi la buletinele informative de la orele 17.00 şi 23.00.

În plus, de luni până vineri, înaintea principalului Telejurnal, Emma Zeicescu lansează dezbaterile Perfect Imperfect, în timp ce în programul serii va fi prezent un talk-show pe teme politice, urmat de Ştirile de mâine prezentate de Mihai Găinuşă." - spun oficialii TVR.

TVR 2

"Oferta TVR 2 conţine emisiuni de actualitate, educaţie, sport, publicistică, filme artistice, documentare, seriale şi divertisment de valoare.

Mai multe filme româneşti, este una dintre surprizele TVR 2 începând din 17 octombrie: proiectul „Duminica filmului românesc” este completat marţea de filme româneşti în premieră.

Şi pentru că la finalul acestui an Televiziunea Română împlineşte 60 de ani, grilele de toamnă cuprind o serie de programe dedicate acestui eveniment, în cadrul unor emisiuni consacrate, dar şi în producţii noi."

TVR 3

"TVR 3 aduce cultura în prime-time, o serie de producţii urmând să fie difuzate, în premieră, pe canalul TVR 3, la o oră de maximă audienţă, făcând-o mai accesibilă pentru publicul telespectator, alături de cele mai importante producţii ale studiourilor teritoriale."

Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Cristian Cristian
    Antena 3 și România TV sunt posturi de știri și în același timp televiziuni de top 10.
    TVR 1 este, în ciuda detractorilor săi, un post TV echilibrat și spre deosebire de Digi24 prezent în toate grilele din România.
    E logic că va rămâne o televiziune de Top 5 și cu această grilă.
  • Iuli Iuli
    Stirile trebuiau sa fie mutate de la 07, 13, 17 si 19+23, iar in celelalte ore sa faca matinale sau emisiuni, prime-time cu film si serial, nu politica. Oricum luna viitoare TVR nu mai prinde top 20 cu asa grila banala.
  • Cetateanul Cetateanul
    Din pacate noua grila distruge si putina audienta.Prin mutarea emisiilor cu audienta pe tvr3, se pierde si audienta.
    Un canal 1 doar de stiri si talkshow
    Este cea mai proasta alegere,oamenii sunt satui de discutii si politica.Astfel cred ca se doreste distrugerea Tvr.Irina Radu nu e straina de asta.
  • Bringo Bringo
    Unde scrie că știrile de la 17 vor avea conținut asemănător cu cele de la PRO TV?

    Nu credeți că ar fi o idee bună ca știrile din Moldova să fie și ele transmise pe TVR1 (și nu pe TVR3) dar de la 19?
  • Titi Titi
    Acusi sunt parlamentarele si iar se schimba seful si iar alte grile, alte programe, alte angajari sau restructurari... Pana nu scapa TVR-ul de sub clopotul politicii nu o sa se intample nimic pe acolo.
  • livia pila livia pila
    @Cristian. De ce nu iei pilule? Trebuie sa o aperi contra cost pe numita Irina Radu? Faci si tu parte dintre cei ce o slugaresc? Degeaba! Radu e terminata!
  • geo geo
    Ce sa intelegem de aici...ca intre jurnalele de stiri dintre orele 20 si 23 vom avea parte de 2 ore de talk-show-uri pe teme politice, urmate de Ştirile de mâine prezentate de Mihai Găinuşă. Pe bune, au făcut și ei vreun studiu de piață ca să vadă câți români sunt interesați de talk-show-urile pe teme politice?
  • mile mile
    tu sigur livia nu esti
  • Cristian Cristian
    Nu înțeleg de ce permiteți unor persoane să comenteze fără să argumenteze.
    Suntem sătui de lozinci.
    (V-aș ruga să nu mai permiteți doamnei - sau ce e ea/el - Livia Pilă să comenteze. Poate posta doar dacă argumentează acuzele.)
  • pila livia pila livia
    Ura in sfarsit topoare, crime si violuri si la TVR!!! De cand asteptam... Mai este cineva sanatos in tara asta?
  • livia pila livia pila
    Cea mai mare catastrofa purtind inconfundabila semnatura a IRINEI RADU.

Trimite un comentariu

sus