Skip to main content

VIDEO. BRomania, într-o campanie Vodafone. E al doilea vlogger, într-o reclamă la telecomunicaţii după Mikey Haş

 
VIDEO. BRomania, într-o campanie Vodafone. E al doilea vlogger, într-o reclamă la telecomunicaţii după Mikey Haş

Vloggerii castigă teren în campaniile operatorilor de telecomunicaţii. După campania desfăşurată de Telekom cu vloggerul Mikey Haş în prim-plan, este rândul celor de Vodafone să apeleze la imaginea unui vlogger cunoscut în mediul online.

Publicitate

Cel mai recent spot publicitar lansat de Vodafone îl are drept protagonist pe Matei Dima, vloggerul cunoscut mai ales sub numele de BRomania.

Campania, ce vizează tinerii, promovează internetul pentru cartelele prepay ale opratorului Vodafone.

Spotul Vodafone cu BRomania:

Despre BRomania:

BRomania este numele “de scenă” după care este cunoscut vloggerul Matei Dima. Are 28 de ani şi este regizor, producător, scenarist şi actor. El a lucrat la videoclipurile unor cântăreţi precum Inna sau Loredana, în calitate de regizor şi producător.

În România este cunoscut pentru materialele video urcate pe Youtube, unde are aproape 250.000 de abonaţi şi clipuri care au adunat milioane de vizualizări.

Pe Facebook, acolo unde îşi distribuie materialele, are aproape un milion de fani.

Matei Dima s-a lansat online în urmă cu doi ani şi jumătate cu „Vine”-uri, materiale video de 8 secunde, în perioada cursurilor masterale urmate în Statele Unite.

Cartele Telekom, cu Mikey Haş

În campania Telekom, Mikey Haş şi mascota Pandalie promovau tot servicii de prepaid. Campania Telekom a şi fost premiată la Effie. De ce s-a mers pe un vlogger în cazul Telekom, detaliat AICI.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • magda magda
    cele mai urate eclame schimb retea: *** de RO copil de bani gata mare vedeta fata neprieteoasa se lipeste mereu de vedet ca un fiu de Nomenclaturist PSD DRUMURI PODURI SCRIE PE FATA LUI> tata sa traiasca
  • Mihai Mihai
    Reclama naspa
  • XXL XXL
    CELE MAI PROASTE RECLAME......AM SCHIMBAT RETEAUA !!!!!!!

Trimite un comentariu

sus