Skip to main content

11 membri, foşti şi actuali, din CA-ul radioului public, urmăriţi penal. Stejărel Olaru şi Demeter Andras Istvan, printre nume

 
foto: News.ro
foto: News.ro

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a anunţat că a început urmărirea penală faţă de 11 foşti şi actuali membri ai Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, potrivit agenţiei News.ro.

Publicitate

Procurorii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de: Demeter Andras Istvan, Fugaru Mirela-Ioana, Voicu Mihai, Olaru Stejărel-Nicolae şi Moşneag Doina, precum şi faţă de alţi şase membri ai Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, pentru comiterea unor prezumtive infracţiuni de abuz în serviciu şi conflict de interese, anunţă, joi, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

„Din probatoriul administrat în cauză, până în acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că în perioada iulie 2011 - ianuarie 2014 aceştia ar fi participat la luarea unor decizii în cadrul şedinţelor Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune în urma cărora au fost încheiate mai multe contracte de prestări servicii, în baza cărora aceştia au obţinut în mod ilegal foloase patrimoniale în cuantum total de aproximativ 400.000 lei", precizează procurorii, citaţi de News.ro.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ian ian
    Cei de la Radio sunt mici copii fata de cei din TVR! DE CE procurorii ocolesc TVR? Pana cand?
  • Johhny Bravo Johhny Bravo
    Da, da. Si pe Andras parca l-am vazut actor si producator la o piesa de teatru facuta de casa de productie a carui coordonator este. Conflict de interese cat cuprinde. Alo DNA, mai deschideti un dosar, de data asta la TVR pe numele lui andras istvan.
  • gigi gigi
    Coruptie cat cuprinde pe banii contribuabililor. Jos cu traxa radio-tv!
  • livia pila livia pila
    Demeter Andras e membru in CA al SRR si director al Casei de Productie al SRTV. Ce poate fi mai evident pentru conflict de interese si trafic de influenta. Daca la radio a sifonat ceva banuti, ce bani credeti ca inverte in TVR?

Trimite un comentariu

sus