Skip to main content

A fost desemnat primul câștigător Supraviețuitorul. Marele premiu: 100.000 de euro

 
A fost desemnat primul câștigător Supraviețuitorul. Marele premiu: 100.000 de euro

După 44 de zile petrecute în Filipine, dintre care marea majoritate pe Insula exilului, Lucian a câștigat, în această seară, titlul de unicul supraviețuitor și marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Publicitate

„Mă simt excepțional. De fapt, e un cuvânt mic. Mă simt așa cum mi-am dorit să mă simt de la început: câștigător!”, a spus Lucian chiar după ce a aflat că el este câștigătorul Supraviețuitorul.

Lucian a primit 4 voturi, de la Adina, Andreea, Mircea A. și Raisa, Iulian a fost votat de Mircea S. și Robert, iar Otniela a primit numai un vot, de la Andrei.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • As minți dacă as spune ca am văzut emisiunea, dar am mai urmarit-o de câteva ori. Chestia e ca personajul care a câștigat mi-a fost antipatic din start. Nu pot explica de ce. Pur și simplu era antipatic. Și am avut impresia ca la fel simțeau și ceilalți concurenți. Poate ca nu am înțeles bine din moment ce l-au votat...
  • Nu este pentru orice *** acest show!
    Lucian nu a fost preferatul meu,dar sa rezisti pe exil in acele conditii,mai bine deo luna,inseamna ca ai o vointa de fier.
    Hai cu sezonul2,dar sa fie mai scurt si cu alt prezentator!
  • Audiente de luni si marti seara de la emisiunea poftiti la munca? Pe un alt site am vazut pe primul loc kanal d, 2. Antena1 iar 3 protv pe ziua de luni
  • A luat sfarsit rusinea ProTV. Pacat ca am stat atatea ore sa vad show-ul, iar la final sa castige un caz social si un concurent care a fost primul eliminat si doar a stat pe insula Exil-ului +a primit tratament special, restul nu!

    Adevaratii supravietuitori sunt Andrei-Otniela-Amza-Robert.

Trimite un comentariu