Skip to main content

Antena 1 renunţă la Observatorul Special, după patru ani

 
Antena 1 renunţă la Observatorul Special, după patru ani

Postul Antena 1 renunţă după relansare la Observatorul Special, programul special de 30 de minute ce însoţeşte principalul program de ştiri al canalului generalist. Astfel, Observatorul va avea, de săptămâna viitoare, 70 de minute şi va integra şi reportaje precum cele difuzate până acum de Observatorul Special.

Publicitate

Programul a fost lansat în noiembrie 2012, după ce Antena 1 a renunţat la rubrica de Sport. Încă de la început şi până de curând, emisiunea a fost prezentată de Octavia Geamănu. Aceasta a fost înlocuită de Ana Maria Gheorghe după ce a intrat în concediu de maternitate.

Reamintim că principalul program de ştiri al Antenei 1 va trece printr-un proces de relansare di 28 noiembrie, atunci când este anunţată şi trecerea la emisia HD (detalii, AICI). De relansarea Observatorului se ocupă şi Catinca Marinescu, cea care a avut timp de mai mulţi ani poziţii de conducere la Pro TV şi Central European Media Enterprises, compania-mamă a Pro TV.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex2 alex2
    @mile: mai baiatule, daca e pe youtube nu inseamna ca poti sa-l dai in scopuri comerciale la tv, fara sa mentionezi autorul si , mult mai rau, sa spui ca e facut de tine.

    mila de mile si de restu' antenistilor *** ne este tuturor.
  • mile mile
    pt prostii de aici, si ce daca sunt de pe youtube , este public si oricine poate prelua filmulete de acolo
  • alex2 alex2
    Specialu' e cea mai nesimtita emisiune dintre toate. Ei iau clipuri de la canale de succes de pe youtube, de ex. cele din seria "Top 10... ceva", le traduc prost si le difuzeaza fara niciun fel de drept si fara a spune sursa.
    Zilele trecute au dat "10 Most CRAZY Movie Demands From Famous Actors" de la canalul Screen Rant ca si cum ar fi fost facut de ei.
  • Radu Radu
    Ce sa spun,mare pierdere,voi pune matura în doliu,asta înseamnă că bănuții lui Felix securistul sunt pe ducă? De aici, azi,ștergem ceva,mâine, poate,Căpătase, Morar?
  • George George
    Este gratis dar daca ai mediabox SD trebuie sa schimbi cu un HD si trebuie sa schimbi si abonamentul, mai trebuie sa ai si un LED HD Ready degeaba ai AntenaHD daca tot la CRT te uiti pt ca nu ai sa vezi diferenta tot alungit o sa vezi canalul
  • Iuli Iuli
    Sper ca vor rebaga rubrica de Sport, daca tot vor sa lupte cu Stirile Pro.

    Abia astept sa vad transformarea.
    O intrebare: Antena HD e gratis pe cablu su doar prin cablu gen Upc?
  • alex alex
    gata cu stirile de pe youtube?:))

Trimite un comentariu

sus