Skip to main content

Prinţesa urbană, "regina" zilei în blogosferă. Cum te comporţi cu copiii în casă?

 
Prinţesa urbană, "regina" zilei în blogosferă. Cum te comporţi cu copiii în casă?

Prinţesa urbană, prinţesă şi în blogosferă. Un articol despre cum să te comporţi cu copiii în casă pentru o “atmosferă relaxantă”, postat pe blogul Printesaurbana.ro, a trezit interesul internauţilor.

Publicitate

Materialul cu titlul “Jocuri şi idei pentru o atmosferă mai relaxată într-o casă cu copii" a adunat ieri peste o mie de aprecieri şi distribuiri pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

Extras din articol:

“Multă lume mă întreabă cum reuşesc eu dom’le să mă joc atâta cu copiii, cum de nu mă plictisesc, cum de ai mei nu spun NU, ce copii mai am şi eu, de ce la mine pare uşor şi la ei e greu etc. Întâi de toate, nu e mereu uşor nici la noi. Şi aici se urlă din jos înspre în sus, se spune NU, se trântesc uşi preadolescentin (parcă am văzut ceva studii care zic că, mai nou, adolescenţa începe la 2 ani şi jumătate), uneori îi mai iau pe sus când nimic altceva nu funcţionează, alteori scot fum pe nări şi flăcări pe urechi. Daaar în majoritatea zilelor, mai mult se râde decât se plânge, pe toate flancurile.”

Top cinci cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri în blogosferă a mai adunat două materiale de blogurile Lucianmandruta.com şi două de pe Blogurile Adevărul.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai distruibuite şi apreciate articole publicate ieri în blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

1. Printesaurbana.ro, “Jocuri şi idei pentru o atmosferă mai relaxată într-o casă cu copii"

- 1076 likes & shares;

2. Lucianmandruta.com, “Duck Fonald! Ce naiba ii trebuia Americii un Becali?”

- 571 likes & shares;

3. Blogurile Adevărul, “România pute de români”, de Mircea Toma

- 494 likes & shares;

4. Lucianmandruta.com, “Hai să spargem toţi banii! PSD ne arată cum ar fi dacă s-ar lua dupa electoratul său”

- 382 likes & shares;

5. Blogurile Adevărul, “Soţia unui fost poliţist condamnat pentru legături cu clanul Cămătaru, cap de listă la Senat din partea PNL”, de Daniel Gorgonaru

- 268 likes & shares.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus