Skip to main content

Bradul de Crăciun, aprins de o vedetă a Antenei 1. Cine va fi alături de Gabriela Firea

 
Sursa foto: Metropotam
Sursa foto: Metropotam

Mirela Vaida, vedetă a Antenei 1, va prezenta spectacolul de 1 decembrie în cadrul căruia se vor aprinde luminiţele de Crăciun din Bucureşti.

Publicitate

Mirela Vaida va prezenta în luna decembrie o serie de evenimente ce vor avea loc în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, locul unde anul acesta va fi amenajat Târgul de Crăciun. Primul dintre acestea va avea loc în seara de 1 decembrie când se va aprinde iluminatul festiv din tot oraşul, în prezenţa Primarului General al Capitalei, Gabriela Firea.

Mirela Vaida:

„În luna decembrie îmi mut reşedinţa în Piaţa Constituţiei! De Ziua Naţională vom petrece româneşte în orăşelul lui Moş Crăciun, vom aprinde luminiţele în capitală alături de Primarul General, vom mânca mere glazurate, turtă dulce şi vom bea vin fiert lângă căsuţele cu produse tradiţionale.

Abia aştept să mă întâlnesc cu voi, cu prietenii mei pe care nu i-am cunoscut decât pe Facebook! Mă găsiţi acolo în fiecare weekend din decembrie, inclusiv în serile de Crăciun! Muzică, artişti îndrăgiţi, dansuri tradiţionale, atmosferă de sărbătoare şi un Crăciun care sper să aducă la un loc bucuria copilăriei, luminiţele bradului, mirosul de portocale şi scorţişoară, multe zâmbete şi speranţa de mai bine.”

Târgul de Crăciun Bucureşti va fi deschis de pe 1 decembrie şi până la 30 decembrie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Mile dupa ce ca esti spalat pe creier , , mai faci si pe prostul , in rest doua pupeze pe ecran
  • mile mile
    normal , doar nu o sa fie de la pro tv , o tv care da reluari de filme de doi lei pr prosti
  • Gioni Dep Gioni Dep
    Eu cred că s-a grăbit Găbitza. În cazul în care iese din pârnaie, Felix ar fi fost cel mai indicat om să "lumineze" boborul.
  • Gabi Gabi
    Moldovencele au talent!

Trimite un comentariu

sus