Skip to main content

Dance FM, radioul grupului RCS, are o nouă identitate vizuală

 
radio
radio

DanceFM îmbracă haine noi. Postul lansat în urmă cu şapte ani, care emite în Bucureşti pe frecvenţa 89,5 FM, are o nouă identitate vizuală şi un nou slogan - "For Party Animals".

Publicitate

Potrivit reprezentanţilor postului, noua identitate vizuală a DanceFM a fost dezvoltată şi implementată intern.

„Pe lângă ştiri şi evenimente, ascultătorii vor putea afla care sunt preferinţele şi recomandările DJ-ilor DanceFM, vor putea vota favoriţii şi vor fi la curent cu cele mai ascultate 20 de piese ale săptămânii, ce vor fi aranjate, ca şi până acum, în clasamentul DanceFM Top 20”, spun reprezentanţii postului într-un comunicat.

Schimbări au intervenit şi în grila de podcasturi DanceFM, unde s-au alăturat nume ca Tiesto, Armin Van Buuren, Claptone, Sam Feldt sau Bakermat. Ora de difuzare a podcasturilor a fost şi ea modificată, urmând ca toate mixurile să fie difuzate zilnic, începând cu ora 00.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    Cei de la RCS ar trebui sa rezolve problema de acoperire a postului Dance fm, in Bucuresti are multe zone unde se receptioneaza slab.
  • Thor Thor
    @"Digi" Radio Transilvania nu e muribund! Tocmai a fost cumpărat, iar noua conducere a promis niște lucruri foarte mișto pentru anul viitor, unele concepte fiind noutăți absolute pentru FM-ul românesc.
  • Digi Digi
    Pacat ca nu are mai multe frecvente . RCS-RDS ar trebui sa cumpere muribundul Radio Transilvania si sa il transforme in DanceFM.
  • Iuli Iuli
    Si AntenaPlay.ro are o identitate noua, au anuntat ca vor transmite emisia HD a Antenelor

Trimite un comentariu

sus