Skip to main content

Drepturile pentru campionatul MotoGP, luate de Eurosport, după ce au fost la Digi

 
Drepturile pentru campionatul MotoGP, luate de Eurosport, după ce au fost la Digi

Eurosport a achiziţionat drepturile TV şi digitale exclusive pentru Campionatul Mondial de Motociclism Viteză MotoGP în România pentru următoarele trei sezoane, din 2017 până în 2019, anunţă postul de sport. În ultimii trei ani, competiţia a fost la Digi.

Publicitate

Acordul încheiat cu Dorna Sports, deţinătorul drepturilor comerciale pentru competiţiile de motociclism sub titulatura MotoGP, asigură drepturile pentru transmisiunile în direct ale tuturor etapelor, la toate cele trei clase, MotoGP™, Moto2™ şi Moto3™, inclusiv sesiunile de antrenamente libere de vineri, sesiunile de calificări de sâmbătă şi cursele de duminică. Toate aceste curse vor fi difuzate în direct pe Eurosport 1, în timp ce sesiunile de calificări vor fi transmise pe Eurosport 1 în direct sau decalat, în cazul unor suprapuneri de transmisiune cu alte competiţii, anunţă reprezentanţii Eurosport.

Eurosport deţine şi drepturile digitale exclusive în România pentru toate cursele şi toate sesiunile de calificări din calendarul MotoGP, acestea urmând a fi difuzate pe Eurosport Player, serviciul dedicat transmisiunilor TV online al Eurosport.

Victoria Davies, VP, Country Manager Discovery CEE: „Acest nou parteneriat susţine angajamentul nostru pe termen lung de a oferi tuturor românilor conţinut premium, relevant.

După ce am consolidat oferta pentru fanii fotbalului cu trei sezoane din Premier League, oferta de tenis, prin drepturile pentru toate turneele de Mare Şlem, şi pe cea pentru pasionaţii de ciclism cu toate cele trei Mari Tururi, a venit momentul să ne concentrăm şi pe sporturile cu motor, unul dintre pilonii conţinutului Eurosport.

Suntem încântaţi să le oferim fanilor din România acces la o astfel de competiţie pentru următorii trei ani. Acesta este un exemplu foarte bun în ceea ce priveşte experienţa pe care Eurosport o aduce fanilor săi. Acoperirea este amplă şi include transmisiunile în direct ale tuturor curselor din fiecare sezon, pe toate platformele Eurosport. Asta aşteaptă fanii de la noi şi exact asta oferă Eurosport.”

MotoGP este campionatul mondial de top al motociclismului viteză, o competiţie cu 18 etape organizate în 14 ţări, pe patru continente. Sezonul competiţional 2017 va debuta la finele lunii martie în Qatar şi se va încheia în noiembrie la Valencia.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alexandru Iovanescu Alexandru Iovanescu
    Am tot urmarit eurosport sa vad daca fac publicitate la moto gp si nu am vazut nimic.
  • Alexandru Iovanescu Alexandru Iovanescu
    Eu am digi tv (parabolica) si ca fan moto gp cand am aflat ca drepturile tv de anul acesta sunt la eurosport mam uitat repede pe canale si am vazut ca pe parabolica este eurosport 1 si 2 in HD.sper ca pot vedea cursele de moto gp fara probleme.
  • geo geo
    Mad79, probabil că le vei vedea decalat...și în multe, foarte multe reluări...
  • Sergiu Sergiu
    Bine ca le vedem ce mai contează
  • mad79 mad79
    Nu imi place deloc aceasta mutare,nu ptr ca as fi un fan inrait Motogp,ma uit strict la clasa regina si acum cat a fost pe Digisport,dar au prea multe competitii si prea putine canale disponibile.
    Ce te faci in situatia,si va exista,cand ai sambata etapa in EPL,catarare in unul din marile tururi sau o clasica,la ciclism,ai calificarile la Motogp si mai ai si meciuri de tenis de la RG,Wimbledon sau USOpen!?
    As vrea sa ii intreb pe desteptii de la Eurosport,cum vor rezolva aceasta problema?
  • parerea mea parerea mea
    Eurosport este controlat de Discovery, ca atare binecunoscuta atitudine aroganta a acestora se regaseste si in politica pentru Eurosport Romania. Asa cum Discovery transmitea 75% reluari iar "noutatile" aveau cativa ani, la fel si Eurosportul pentru Romania transmite SD.
    Pe madam ViceP Victoria asta nu o intreaba nimeni cum poate fi "continut premium" in SD? E cam si cum ai pune un motor de Rolls pe un Logan. Indiferent de continut, tot Logan este.
    Din partea mea, cum nu sunt fan al moto GP ( nici la F1-in HD- nu prea mi am ce vedea) si nici peisajele din tururile cicliste nu ma pasioneaza (ma mai uit la cate un meci din PL + snooker ca sa adorm), RDS poate sa-i trateze la fel ca pe cei de la Discovery, poate asa vor intelege ca nu orice *** invelit in staniol este ciocolata.
  • Adi Adi
    Eu asemenea prostie ca la Eurosport nu am vazut nicaieri in lume!! Tu sa ai posturi HD dar sa transmiti cele mai importante competitii SD ! Pentru mine este ceva de neimaginat! Noroc ca am Dolce si vad HD. Pana si Antena 1, dupa 15 ani, trece la HD!
  • d d
    Rusine, Eurosport si Digi Sport! Eurosport ca va transmite jalnic, in SD si cu reclame, iar Digi Sport ca nu mai investeste in televiziuniel si Digi Sport! Pardon, Digi Sport cumpara ce e mai ieftin (in mare parte).
  • geo geo
    Eurosport 1 are 2 versiuni ptr România - Eurosport Internațional HD și Eurosport România SD. Cine vede meciurile din Premier League pe Eurosport HD să comenteze. Cât privește Premier League, cei de la Eurosport să o lase mai moale cu lauda...atâta vreme cât nu transmit meciurile de duminică - și se mai întâmplă să fie programate derby-uri și duminica, a se vedea acel Chelsea - Man United 4 - 0...
  • Pilif Pilif
    Neo are dreptate. Eurosport isi bate joc de telespectatorii din romania. Competitiile achizitionate pentru noi sunt difuzate pe eurosport 1, in timp ce pe eurosport 1 HD, difuzeaza cu totul altceva, in paralel cu aceste competitii. Uitati-va la un meci din anglia. Este doar pe eurosport1, nu si pe eurosport1 HD. O mizerie tipic romaneasca
  • mihai mihai
    El se refera ca o sa fie transmis pe Eurosport SD care e varianta pentru Romania. Nu pot sa transmita pe Eurosport HD pentru ca e varianta internationala. E aceiasi chestie ca si la Premier League.
  • Neo Neo
    @alex, m25
    Emite HD Eurosport International, dar drepturile pentru MotoGP sunt ale Eurosport Romania, care nu este HD. Premier League este pe Eurosport Romania, care nu este HD.
  • m25 m25
    @neo eurosport are HD
  • alex alex
    Neo,Eurosport emite HD pe ambele canale care emit in Romania.
  • Neo Neo
    Inca o competitie pe care nu o mai vedem in ***. Unii transmit 4k, iar noi ne intoarcem la SD. BRAVO!

Trimite un comentariu

sus