Skip to main content

Emisiunea Poftiţi la muncă, cu Nea Mărin, va avea un nou sezon la Antena 1. Liviu Vârciu, în fiecare ediție

 
Emisiunea Poftiţi la muncă, cu Nea Mărin, va avea un nou sezon la Antena 1. Liviu Vârciu, în fiecare ediție

Emisiunea Poftiţi la muncă va debuta cu sezonul patru la Antena 1, anunță postul TV. 

Noutatea acestui sezon, Liviu Vârciu va fi prezent în fiecare ediţie a emisiunii. Acesta va primi sarcini diverse, de la probe pe care trebuie să le execute, până la coordonarea vedetelor din show.

Publicitate

“Poftiţi la muncă” continuă şi în acest sezon în formatul clasic: vedete dispuse să muncească şi să îndeplinească diverse sarcini, coordonate de Nea Mărin.

În fiecare episod vor fi patru vedete dispuse să îndeplinească în fiecare zi sarcini care țin de specificul afacerii unde vin la muncă, de specificul zonei respective sau de perioada din an, precum recoltatul viei și pregătirea mustului, strângerea fânului sau gătitul la ceaun.

În noul sezon activităţile vor avea legătură cu agricultura sau turismul românesc. Vedetele vor munci la pensiuni, ferme, cârciumi sau la circ.

GALERIE FOTO. 

 

 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

  • Stai, stai, stai, nu imi spune! Cumva niste vedete, aceleasi pseudo si stoarse personaje (angajati ai Antenelor, practic) se vor "chinui" sa munceasca si nea Marin, cu retardul lui cu tot, o sa ii dracuie si o sa ii bata cu batul sau nuiaua? Da? Oau, ce tare si original! Nu am mai vazut asa ceva decat de vreo 2-3 ori pe an de 10 ani incoace. Si lumea intreaba cand incepe....

Trimite un comentariu