Skip to main content

Emisiunea România 9, cu Ionuţ Cristache, debutează azi la TVR 1. Cristache: Va fi un talk-show fără încrâncenare, fără partizanat

 
Emisiunea România 9, cu Ionuţ Cristache, debutează azi la TVR 1. Cristache: Va fi un talk-show fără încrâncenare, fără partizanat

Talk-show-ul România 9, prezentat de fostul jurnalist al postului Antena 3, Ionuţ Cristache, debutează astăzi la TVR 1, de la ora 21.00.

Publicitate

Emisiunea va avea un specific de sinteză în care vor fi dezbătute subiecte politice, sociale şi economice, anunţă postul public într-un comunicat.

Ionuţ Cristache:

„Va fi un talk-show fără încrâncenare. Asta ne propunem. Să disecăm realitatea cu bune şi cu rele fără a ne închina la falşi idoli, fără a ne înrola în vreo ‘armată’, fără partizanat.

Toată lumea care are ceva de spus şi care contează în spaţiul public va avea uşa deschisă atâta timp cât va avea o părere pertinentă de exprimat. Venim cu un concept nou, dinamic, iar telespectatorul va fi implicat direct.

Ne dorim să aducem în România 9 tinerii care nu au acces la actualele dezbateri televizate, valori naţionale şi internaţionale.”

Reamintim că, recent, TVR a anunţat că Ionuţ Cristache s-a alăturat televiziunii publice, unde va prezenta, la TVR 1, principalul talk-show al postului.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Dan Petrea Dan Petrea
    Prima parte a editiei de ieri a fost o harmalaie. In care pretinsii invitati ai acestui nevrednic pretins realizator platit iresponsabil cu 12000 de lei pe luna de rispitoarea Irina Radu au urlat precum căinii in pustiu. Chiar de ce sa mai plăteasca oamenii abonament la TVR? Să vadă emisiuni de proasta calitate facute de niste parasutati in TVR? De insi care s-au gudurat pe linga Irina Radu.
  • david david
    Va rog sa nu mai dati stiri cu *** ca imi stricati toata ziua cand imi aduc aminte cui ii platesc leafa. Imi sterg TVR-ul de pe telecomanda.
  • George George
    Asta nici voce de TV ? Asta-i aspect (al fetei) de Televiziune Publica?
    ***
  • livia pila livia pila
    O mare valoare acest Cristache! Bravo, coana Radu! inca un somer caruia i-ai dat un job pe banii telespectatorilor!

Trimite un comentariu

sus