Skip to main content

FINALA Supravieţuitorul, difuzată live la Pro TV. Cine sunt cei trei finalişti

 
FINALA Supravieţuitorul, difuzată live la Pro TV. Cine sunt cei trei finalişti

Marele câştigător al Supravieţuitorul, show prezentat de Dragoş Bucurenci, se decide în această seară. Finala emisiunii va fi difuzată de Pro TV, în această seară, în direct de la 20.30.

Publicitate

După ce luni seara s-au stabilit cei trei finalişti - Otniela, Lucian şi Iulian -, astăzi, se va anunţa câştigătorul marelui premiu de 100.000 de euro şi a titlului de supravieţuitorul.

Marele câştigător al show-ului AICI

Ediţia de aseară, penultima a show-ului, s-a încheiat cu un ultim consiliu tribal, în Filipine, în care cei finaliştii şi-au spus „pledoariile” de final, iar juraţii, cei care decid marele câştigător, au stat de vorbă cu cei trei. Tot aseară, juraţii şi-au votat, la secret, favoritul, urna în care au fost depuse voturile a fost sigilată, urmând ca în această seară să fie deschisă şi să fie anunţat câştigătorul. Reamintim că juriul este format din Adina, Andreea, Raisa, Mircea A., Mircea S., Andrei, Robert.

Emisiunea, difuzată în direct, în această seară, va fi transmisă dintr-un studio special amenajat, care va imita decorul de la consiliul tribal, din Filipine.

Cu câteva ore înainte de aflarea câştigătorului Supravieţuitorul, Otniela a declarat:

„Am emoţii, de-abia aştept să văd ce se va întâmpla! Sunt mândră de jocul meu şi sper că persoanele în care am avut eu încredere să nu mă dezamăgească.”.

Iulian: „În afara faptului că am emoţii, aştept să vină momentul finalei, pentru că am câteva cuvinte de spus şi sunt foarte curios dacă oamenii cu care am trăit atâta timp în trib şi-au manifestat frustrarea că nu sunt ei în finală şi nu m-au votat.”

Lucian (Zapp) este foarte sigur pe el: „Ce să zic? Nu am emoţii, chiar nu am! Cum am zis şi la început, când am plecat de acasă şi am venit să particip la Supravieţuitorul, îmi doresc să câştig! Optimistul din mine îşi spune cuvântul! Ne vedem diseară!”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Zero Absolut Zero Absolut
    De ce a fost totul pe repede inainte ..... ? Nu mi-a venit sa cred ca ma uit la finala . O finala de doi lei , exact asa cum e si pro tv-ul . Bre , asta care ai regizat emisiunea .... n-ai pc de imaginatie . Cum mama naibi sa prezinti asa ceva .... atat de slab . Nu mi-ai transmis nici cea mai mica emotie . Ce sa mai zic de suspans de pop corn si coca cola . Ai terminat cum ai inceput . PROST . Foarte prost ! Fiecare concurent merita sa fie pomenit . Parca ati picat din cer si nu ati mai vazut alte emisiuni de genu . Puteati sa va inspirati de la alte posturi de tel din afara si sa faceti ceva frumos . Ina nu a spus nimic . Chiar nu merita sa ii acordati cateva min si ei . Si nu numai . Toti meritau sa vorbeasca . Mai putin fanfaronu de zap . Un caracter de 2 lei . Nu a meritat premiul .
  • Daniel Daniel
    Sunt curios de audiente, dar anticipez ca a fost gherla mare cu showul asta. S-au uitat vreo 3 pensionari care nu intelegeau de ce Capatos a mutat studioul in jungla. Bucurenci are carisma unei hernii de disc.
  • geo geo
    Paispe, poate tu le ai cu subiectul.
    Alea câteva săptămâni de care pomenești reveneau în țară...și se duceau acum, pentru câteva zile, înapoi ca să filmeze ultimul episod...sau puteau să îl filmeze de atunci, acolo.
  • paispe paispe
    @geo, esti pe langa predicat. Inclusiv in SUA ultima editie e filmata in studio. Ce logica ar avea sa stea acolo cateva saptamani cat e difuzata emisiunea, sau sa-i care din nou acolo?
  • Iuli Iuli
    @Dr. Dan Patru, nu sunt postac. Urmaresc aceasta pagina de 4 ani, ei mereu dadeau audientele, si asta vreau de la ei in continuare: publicarea audientelor.


    Si ca tot zici sa-mi fac cont, cum? Unde?
  • Dr. Dan Patru Dr. Dan Patru
    @iuli,
    De ce te intereseaza audientele? Esti cumva postac? Iti poti face cont si le primesti tu pe email, fara sa mai postezi pe site-uri. Mie scarba de toti astia care postati la comanda. Atat v-a dus capu' in viata si atat ati investit in voi ca oameni... sa ajungeti sa postati undercover pe bloguri pentru 200 de lei pe luna.
  • Iuli Iuli
    Audiente, ceva de la penultimul episod? Sau au fost sub Antena1?
  • geo geo
    Ce chestie...transmit dintr-un studiou care va imita decorul de la consiliul tribal, din Filipine. Dacă erau tari, mergeau și transmiteau de acolo...

Trimite un comentariu

sus