Skip to main content

Fostul jurnalist de la Ziarul Financiar Răzvan Voican s-a stins la doar 39 de ani

 
Fostul jurnalist de la Ziarul Financiar Răzvan Voican s-a stins la doar 39 de ani

S-a stins fostul redactor-şef adjunct de la Ziarul Financiar, Răzvan Voican. În ultimul an, el fusese consultant pe comunicare al presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiară, Mişu Negriţoiu.

Publicitate

Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp de ASF. „O “penita” redutabila si un om minunat, cu un destin intrerupt prea devreme – anul viitor urma sa implineasca 40 de ani. Gandurile noastre sunt alaturi de familia lui Razvan”, au arătat aceştia într-un mesaj.

Răzvan Voican a fost redacto-şef adjunct la Ziarul Financiar între 2005 şi 2014. Din aprilie 2015 el a devenit consultant pe comunicare al preşedintelui ASF.

Mesajul ASF, în continuare:

Autoritatea de Supraveghere Financiara anunta cu profund regret ca Razvan Voican, consilier de comunicare al Presedintelui ASF, a incetat azi-noapte din viata, in urma unei afectiuni intervenite subit si care a avansat fulgerator.

Razvan s-a alaturat echipei ASF in primavara anului 2015, dupa o cariera de 14 ani ca jurnalist la Ziarul Financiar. O “penita” redutabila si un om minunat, cu un destin intrerupt prea devreme – anul viitor urma sa implineasca 40 de ani. Gandurile noastre sunt alaturi de familia lui Razvan.

Dumnezeu sa il odihneasca!

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Greta Greta
    Dumnezeu sa - I odihnească în pace! :( Condoleanțe familiei!
  • Cand iti vine vremea... Cand iti vine vremea...
    Cand iti vine vremea, nimeni nu te mai salveaza. Pacat! Se duce cine nu trebuie si raman care is degeaba...

Trimite un comentariu

sus