Skip to main content

GALERIE FOTO. Antenele HD au început oficial emisia

 
GALERIE FOTO. Antenele HD au început oficial emisia

Posturile Antenei Group au început de astăzi emisia HD. Odată cu trecerea la HD, Observatorul Antenei 1 are şi o grafică şi studio noi.

Publicitate

Pe Antena Play, unde posturile sunt transmise HD, Zu TV apare în emisie tehnică, iar Happy Channel emite încă SD.

Posturile HD ale Antenei Group se pot vedea online, pe Antena Play, urmând ca acestea să intre, în primă fază pe Telekom, Orange TV şi Akta. RCS şi UPC sunt încă în discuţii cu grupul media.

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele imagini din emisia HD a posturilor Antena 1 şi Antena 3:

GRAFICA Observatorului la Antena 1

Vechea grafică a Observatorului

GRAFICA Antenei 3

Primele imagini Răzvan şi Dani

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anonim Anonim
    @iuli: păcat ca nu pot sa fac poze sa te lămurești. Sau ar trebui sa-ți faci ochelari? Nu se asemăna deloc grafica celor de la *** cu a celor de la ProTv ;) si invers
  • storcescu storcescu
    iar au copiat studioul dupa pro tv! ca de obicei, nimic original! un mare fasss!
  • Valer Valer
    Antena Play e o porcarie, trebuie sa platesti daca vrei sa vezi. Dar noi oricum platim companiei de cablu odata, de ce ar trebui sa platim de doua ori ? Ma intreb daca antenele sunt doar victime, sau nu cumva si ele provoaca prin atitudinea absurda fata de cetatean oferind ceva ce nu este cum spun ele, adica free.
  • Iuli Iuli
    @Anonim, si ProTV a copiat grafica ***, deci nu e cazul sa arunci cu noroi.

    P.s.: Imaginea HD se vede naspa din cauza ca este preluata de pe AntenaPlay, unde nu emite full HD, sigur pe TV arata altfel.

    P.s.2: SA LE PUNA UN SCAUN PREZENTATORILOR!
  • Sorin Sorin
    Pe RCS nu se prind antenele HD, sper sa nu dureze mult până vom prinde. Mulțumesc
  • Mihail Stefano Mihail Stefano
    Cu ce sa te las Geo. De ce trebuie ca TOATA lumea sa faca propaganda antenista? Din cauza oboselii, am omis Digi din ecuatie! Noapte buna!
  • Jurevycius Jurevycius
    trebuie sa ai pachetul HD pentru a prinde posturile HD
  • mile mile
    foarte buna grafica la observator , nu are burtiere imense ca la alte tv , la 19 va fi aratat complet studioul , sper sa investeasca mult in continut , fata de tv care dau filme si seriale de doi lei , este moderna aceasta grafica minimalista , arata cea din franta sau germania, bravo pt cei mai buni din romania
  • iche iche
    si altceva, de ce e disponibil 720p? mica paranteza, domnisoara vrea sa fie o esca
  • iche iche
    din ce am citit aici, au cam copiat tot de peste tot, inca n-am apucat sa ma uit, dar din poze se vede a fi o imitatie. Referitor la organizare sunt varza, cred ca se baga unul peste altul, fiecare in legea lui. Am vazut o secventa la antena 3 in care lipsea grafica sau era incompleta. S-a facut atata tam-tam zici ca au fost primii cu hd in Romania.
  • gigi gigi
    Cea mai tare grafica posibila! Trei clase peste Pro TV! Bravo Antena!!
  • Anonim Anonim
    Observatorul a copiat Sat1 Haha. Ce originali sunt. Doamne, si cât sa mai lauda... si la faza cu acele culori, mai trebuie sa schimbe sigla si o sa devină Sat1. Bine, dar nu au bugetul lor si nici emisiunile lor. Haha. Rușine Antelelor
  • Allex Allex
    Pe UPC prinde cineva ? Ca eu nu gasesc.
  • geo geo
    De taare e asta cu ”Ei sunt singurul trust de televiziune din Romania care emite complet Full HD”. Au descoperit și ei acum HDul, la vreo 20 ani lumină după Pro TV. De Digi 24 HD, singura televziune ce emitea - de ani buni - full HD ai auzit Mihail, ce cele 3 canale de filme documentare HD ale Digi de cele trei canale de sport HD ale RCSului, care transmit și ele, de ani buni, în ***. Mai lasă-ne cu propaganda antenistă, nene...
  • marian marian
    Copie dupa PRO doar au schimbat culorile

Trimite un comentariu

sus