Skip to main content

Irina Radu, audiată în Parlament după ce TVR a amânat un interviu cu Dacian Cioloş la Viaţa Satului

 
Irina Radu
Irina Radu

Şefa Televiziunii Române, Irina Radu, este la această oră audiată la Parlament, potrivit Realitatea TV.

Publicitate

Aceasta a fost chemată pentru a da explicaţii în ceea ce priveşte decizia Televiziunii Române de a amâna difuzarea interviului pe care premierul Dacian Cioloş l-a acordat în cadrul emisiunii Viaţa Satului.

Televiziunea publică a anunţat, duminică, amânarea difuzării interviului acordat de prim-ministrul Dacian Cioloş emisiunii ”Viaţa Satului”, invocând perioada de campanie electorală şi faptul că demnitarul este imaginea unuia dintre partidele politice, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Gigel Ştirbu, şeful comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, pe pagina sa de Facebook:

„Prin interzicerea înregistrării cu Dacian Cioloş, TVR îşi confirmă statutul de televiziune de casă a PSD. Fără nicio legătură cu campania electorală care se desfăşoară în aceste zile, înregistrarea cu premierul României avea ca subiect teme de larg interes pentru agricultori şi fermieri. Să ne amintim că Dragnea a scos TVR de pe lista instituţilor finanţate de la bugetul de stat tocmai pentru a fi mai uşor controlată de către PSD. Astăzi voi sesiza CNA pentru acest veritabil act de cenzură, act nepermis într-o democraţie europeană.”

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Decizia de a difuza / nu difuza este discutabilă...mai ales că premierul este imaginea electorală a PNL. Și nimeni nu poate nega asta. Și ne aflăm într-o perioadă electorală. Nici C. Armand nu este candidată...dar face campanie USR. Nu m-ar mira ca, peste ceva vreme, și madam Armand să fie ofuscată că nu apare la TVR.
  • Ion  Tudorancea Ion Tudorancea
    Irina Radu este defectiva de onoare. Este implantata in functie de PSD.
  • Livia Pila Livia Pila
    Soluția ar fi demisia de onoare. Dacă Irina Radu ar avea asa ceva.

Trimite un comentariu

sus