Skip to main content

Kanal D, schimbare nouă în grila de duminică, după cifrele slabe de săptămâna trecută

 
Kanal D, schimbare nouă în grila de duminică, după cifrele slabe de săptămâna trecută

Schimbări de la o săptămnă la alta în grila Kanal D. După ce Bravo, ai stil a fost mutat săptămâna trecută și înlocuit cu Se strigă darul. Duminica aceasta Kanal D vine cu noi schimbări a programat o nouă emisiune: reality show-ul Dragostea trece pe la socri.

Publicitate

Motivul schimbărilor de ultim moment: audiențele slabe ale Kanal D din această duminică (pe larg, AICI).

Evoluția din grilele Kanal D, din ultimele două săptămâni: 

Marțea trecută, Kanal D anunța mutarea din seara de duminică a galei Bravo, ai stil, după ce postul turcesc a ajuns să fie depășit în mai multe rânduri de Prima TV (detalii, AICI). 

Astfel, Bravo ai stil a fost programt sâmbăta, de la 22.00, iar în locul său a intrat un al reality, Se strigă darul, emisiune prezentată de Andreea Mantea.

Însă, după prima săptămână în această forumul, Kanal D a coborât și mai jos în audiențe. Pe locurile patru și cinci, după cum Paginademeida.ro a scris AICI, în contextul audiențelor show-ului iUmor. 

 

 

  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @1q si @alex1, TeoShow este in acest sezon lider de audienta cu noua mutare.

    Kanal D trebuia sa lase Bravo, ai stil unde era prima data, sunt sigur ca nu vor prinde locul 4-5 cu noul reality-show. Dupa parerea mea mai bine scoteau Asta-i Romania, care are audiente jalnice. Dar "unde nu-i minte, este vai de picioare."
  • Doamne, cineva chiar e platit sa "analizeze" si sa mute intre ele aceste reality-uri sperand sa ce? Ca-s toate la fel! Tot postul este varza, in frunte cu atrocitatile de stiri, exceptie fac doar telenovelele turcesti!
  • Bursucul e destul de bun si nu cred ca are salariu mare. Teo pe de alta parte... ar trebui sa iasa la pensie.
  • Ați amețit privitorii cu atâtea schimbări în grilă și cu puzderia de ”reality-show”-uri de doi bani...
  • Lasa ca ii ridica leo de la strehaia, iar. Disperare mare pe capu' lor. Cum sa te intorci la *** aia? Isi luau bataie mare, n-au mai suportat.
  • daca n-ar fi telenovelele turcesti ,kd ar fi la nivelul disney chanel. au directori de programe ridicoli, emisiuni ieftine si care tradional nu performeaza. in loc sa plateasca o caruta de bani pt vedete gen teo si bursucul, angajau pe cineva care sa inteleaga specificul pietei tv in romania.

Trimite un comentariu