Skip to main content

Matinalul Smart FM are un nou realizator pentru ediţia de vineri

 
Matinalul Smart FM are un nou realizator pentru ediţia de vineri

Un nou realizatorul la matinalul Smart FM, din această săptămână. Actorul Andrei Huţuleac va realiza emisiunea matinală în fiecare zi de vineri. Startul show-ului va fi la "şapte şi ceva".

Publicitate

Andrei Huţuleac: „Am de gând să folosesc matinalul de vineri în scopul declarat de a-mi face prieteni noi. Am norocul să practic o meserie care îmi place dar care îmi şi ocupă mare parte din timp aşa că nu văd de ce nu aş folosi cele trei ore pe care le am la dispoziţie în fiecare vineri dimineaţă pentru socializare.

Voi avea săptămânal câte un invitat surpriză ales dintre acei oameni mişto pe care mi-am dorit de mult să-i cunosc dar cu care nu am reuşit să mă intersectez din motive obiective. Pe scurt: voi discuta relaxat despre tot ce îmi trece prin cap cu oricine trece pragul studioului Smart FM în fiecare vineri de la şapte şi ceva până pe la 10. Ante meridian."

Actorul poate fi văzut în câteva din spectacolele teatrului Metropolis, cum ar fi "Amadeus”, „O scrisoare pierdută”, „Tartuffe”, „Visul unei nopţi de vara”, „A-12-a Noapte” şi „Romeo şi Julieta”, dar şi în filmul Selfie 69, care încă mai poate fi vizionat în cinematografe.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan petrea dan petrea
    Andrei Hutuleac e mare. Mult noroc si la radio, si pe scena!
  • dan petrea dan petrea
    Andrei Hutuleac e mare. Mult noroc si la radio, si pe scena!
  • Casian Vasile Casian Vasile
    Iti urez multa bafta si realizari pe masura.

Trimite un comentariu

sus