Skip to main content

Ploaie de reclame la medicamente, valuri de share-uri: Analiza Tolo.ro pe reclamele din pharma, cel mai distribuit material din blogosferă:

 
Ploaie de reclame la medicamente, valuri de share-uri: Analiza Tolo.ro pe reclamele din pharma, cel mai distribuit material din blogosferă:

Analiza Tolo.ro pe reclamele din pharma s-a distribuit intens pe Facebook. Din concluzii: 1.5 milioane de spoturi au fost date pe TV într-un an. În medie, sunt 23 de ore pe zi de reclame la medicamente pe toate posturile TV din ROmânia. Industria pharma e, de departe, cea mai importantă categorie de advertiseri.

Publicitate

Articolul de pe blogul lui Cătălin Tolontan, despre care Paginademedia.ro a scris aici, a fost cel mai distribuit material din blogosferă: a adunat aproape 700 de aprecieri şi distribuiri pe facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Concluziile analizei, aici.

În topul celor mai apreciate şi distribuite cinci articole publicate ieri în blogosferă sunt articole de pe blogurile Tolo.ro, Printesaurbana.ro, Blogurile Adevărul, Simonatache.ro şi Zoso.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri în blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Tolo.ro, “23 de ore pe zi - publicitate TV la medicamente în România! Cum apără Ministerul Sănătăţii corporaţia Sanofi-Zentiva”

- 677 like-uri & share-uri;

MS zice că transparentizarea plăţilor din domeniul medical, ”care are un caracter preventiv anticorupţie”, se bazează pe ideea că firmele sînt obligate să declare firfireii sponsorizărilor, dar nu veniturile serioase primite de medici!

Se exclud de la declaraţii, crede ministerul, ”sumele medicilor din conducerea companiilor”.

Dacă eşti sponsorizat pentru o conferinţă, lumea intră în alertă, dar dacă eşti în cercul şefilor unei companii pharma, nu e nici o problemă.

2. Printesaurbana.ro, “DINŢII ŞI PĂRINŢII”

- 339 like-uri & share-uri;

Am să scriu acest post pentru toţi părinţii, bunicii, unchii şi mătuşile copiilor care au dinţi. Dacă nu au dinţi, nu trebuie să meargă la stomatologie, dar cum o astfel de anomalie (agenezie dentară totală) nu există, copilul trebuie dus la control stomatologic începând de la 3 ani, cel târziu.

3. Blogurile Adevarul, “Lovitură dată birocraţiei: autorizaţiile de construire şi avizele se vor obţine online”, de Lulea Marius Dorin

- 253 like-uri & share-uri;

Guvernul dă o puternică lovitură birocraţiei: cea mai mare parte a procesului de autorizare a construcţiilor se poate desfăşura online. Acest aspect şi alte lucruri bune înscrise în ordonanţa de urgenţă le veţi regăsi în articolul de mai jos.

4. Simonatache.ro, “Scrisoare către o vrăjitoare”

- 124 like-uri & share-uri;

În atenţia Doamnei Adevărata Mamă Brăţara, Profesor Universitar Doctor Vrăjitor, Decan al Facultăţii de Vrăjitorie, Preşedinte Onorific al Colegiului Vrăjitoarelor: Stimată doamnă Profesor Vrăjitor,

Numele meu e Simona T. şi v-am obţinut adresa prin amabilitatea domnului Ha­rry Potter, care înţeleg că v-a fost student, elaborîndu-şi sub coordonarea dumneavoastră şi lucrarea de doctorat, cu tema „Dezlegarea de cununii, încotro? O incursiune între tradiţie şi modernitate.

5. Zoso.ro, “De ce e nevoie de teme şi de teme acasă”

- 56 like-uri & share-uri.

Mă văd nevoit să explic iar adulţilor fără copii sau fără experienţă în învăţământ, nu neapărat din poziţia de tată de elev, ci mai degrabă din cea de cunoscător peste medie al sistemului de educaţie românesc, cel puţin la nivelurile primare (unii dintre voi ştiţi cum se numeşte de fapt Şcoala Normală Elena Cuza).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus