Skip to main content

Revista Harper`s Bazaar devine lunară după aproape 10 ani în România

 
Revista Harper`s Bazaar devine lunară după aproape 10 ani în România

SCHIMBARE. Revista pentru femei Harper`s Bazaar, parte a grupului Burda, va fi transformată, din 2017 în publicaţie cu apariţie lunară, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro. De la lansare şi până în prezent, publicaţia a avut diferite frecvenţe de apariţie: fie trimestrială, fie la două luni.

Publicitate

Publicaţia pentru femei va fi condusă editorial de Andrei Iovu, cel care a lucrat la publicaţie încă de când s-a lansat pe piaţă, mai întâi ca fashion director, iar apoi ca redactor-şef.

Harper`s Bazaar a fost lansată în România în 2007, de către grupul Sanoma Hearst. În 2014, compania a fost preluată de Burda, cu toate publicaţiile pe care le edita.

Conform datelor Biroului Român de Audit Transmedia (BRAT), publicaţia a avut o medie vânzări de 5.500 de exemplare pe apariţie, în perioada aprilie - iunie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anthalle Anthalle
    Cel mai penibil publisher din Romania, BURDA este acela. Acest Burda nu stie altceva decat sa inchida, asa viziune au ei asupra publicatiilor. Habar nu au sa dezvolte titlurile din portofoliu. Au inchis reviste pe banda rulanta si au de gand sa continue in acelasi mod. Sunt praf in ceea ce priveste perspectivele publicatiilor. Ei au un singur raspuns..sa inchida, asa cum au facut cu FHM si Esquire. Lasati pe mana romanilor o afacere, ca o fac praf cat ai clipi. Sunt efectiv penibili cei din Burda. Trebuiau sa ramana la fituicele lor ca "practic in bucatarie" si nu sa aiba pretentii in a conduce titluri internationale pe care habar nu au cu ce se mananca sau sa le dinamizeze. Si-au facut un scop din a inchide titluri. Asta e strategia lor. Ma intreb cat va rezista si Harper`s Bazaar lunar pe piata. Ar putea daca isi inchid un alt tiltu, cum se zvoneste ca ar fi "Beau Monde".
  • Cristian Cristian
    Pentru ca Harper's Bazaar să devină lunară, un alt titlu cu un profil asemănător trebuie să se închidă, iar acel titlu cred eu că este „Beau Monde”.

Trimite un comentariu

sus