Skip to main content

România liberă, parteneriat editorial cu Deutsche Welle. Mălin Bot: am ajuns la concluzia că avem produse foarte compatibile

 
România liberă, parteneriat editorial cu Deutsche Welle. Mălin Bot: am ajuns la concluzia că avem produse foarte compatibile

Site-ul România liberă a încheiat un parteneriat cu Deutsche Welle, prin care cele două publicaţii vor schimba între ele articole, materiale jurnalistice de opinie şi analize.

Publicitate

Parteneriatul a fost iniţiat ieri, odată cu publicarea pe platforma România liberă a unui material de opinie semnat de jurnalistul Miodrag Soric, şeful studioului Deutsche Welle din Washington. Materialul, AICI.

Contactat de Paginademedia.ro, Mălin Bot, redactor-şef pe online la România liberă, a explicat: „În urmă discuţiilor, am ajuns la concluzia că avem produse foarte compatibile, cu un conţinut de calitate destinat publicului care caută titluri serioase şi informaţii din surse curate, oneste şi credibile.”

El a mai explicat că sistemul de schimb de materiale dintre publicaţii se va face prin intermediul unui sistem la care lucrează departamentul de programare al publicaţiei Deutsche Welle.

„Astăzi perfectăm alte detalii tehnice privind şi un alt sistem de promovare reciprocă directă. Noi vom intra acolo printr-un sistem mai simplu, direct, pe care îl perfectează programarea lor, astfel încât să nu aibă zona editoriala de la ei lucruri în plus de făcut.”

Cele două publicaţii au în plan şi încheierea unui parteneriat de promovare reciprocă a materialelor jurnalistice pe reţelele sociale, potrivit declaraţiilor acordate de redactorul-şef al online-ului de la România liberă.

Mălin Bot a mai adăugat faptul că parteneriatul dintre România liberă şi Deutsche Welle s-a realizat în contextul unui plan de perfectare şi extindere a colaborărilor publicaţiei germane în zona Europei de Est.

Este al doilea parteneriat încheiat de publicaţia Deutsche Welle în România în ultimile luni, după ce, luna trecută, publicaţie germană a încheiat un parteneriat Digi 24, pentru o nouă emisiune la postul de ştiri. Despre subiect, Paginademedia.ro a scris AICI.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus