Skip to main content

SHARED NEWS. Reţelele sociale au luat foc după Recidiva lui Tăriceanu: mii de reacţii pe Facebook

 
SHARED NEWS. Reţelele sociale au luat foc după Recidiva lui Tăriceanu: mii de reacţii pe Facebook

Reţelele sociale au luat foc după ce Călin Popescu Tăriceanu a recidivat în abaterea de la regulile civice. Jurnalistul Gazetei Sporturilor, Răzvan Luţac, a filmat ieri maşina lui Tăriceanu parcată neregulamentar în zona Piaţa Universităţii, situaţie care a dus la blocarea unei benzi de circulaţie.

Publicitate

Evenimentul, justificat de şeful Senatului drept o oprire pentru a merge la farmacie, a trezit mii de reacţii pe reţelele sociale.

Subiectul este tratat de două materiale din top cinci cele mai apreciate şi distribuite articole de pe site-urile de ştiri, adunând aproape 7.000 de like-uri şi share-uri, potrivit unei monitorizări Facebrands pentru Paginademedia.ro.

“Recidivă”, cuvântul-cheie din cele două articole, publicate pe site-urile HotNews.ro şi Digi24.ro.

  • HotNews.ro a titrat în articolul de ieri pe acest subiect: “Recidiva: Masina lui Tariceanu a blocat o banda de circulatie la Universitate, pentru a-i permite sefului Senatului sa faca shopping / Tariceanu sustine ca a oprit masina pentru a merge la farmacie”

Materialul a adunat aproape 4.000 de like-uri şi share-uri, pe locul al doilea în topul Facebrands.

Din material:

"’Am oprit la o farmacie si nu pentru shopping asa cum eronat s-a afirmat, fara a sti ca circulatia a fost stanjenita. As dori pe aceasta cale sa imi exprim scuzele fata de cei din trafic. Am discutat cu seful de dispozitiv al SPP pentru ca aceasta situatie sa nu se mai repete in viitor’", a precizat acesta, intr-un comunicat.”

  • Digi24.ro a scris de asemenea despre subiect, titrând: “Tăriceanu recidivează. A oprit maşina pe interzis şi a încurcat traficul la Universitate”

Ştirea a adunat peste 3.000 de like-uri şi share-uri, cifră cu care completează podiumul în topul Facebrands.

Din material:

“Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a blocat o bandă de mers la intersecţia Piaţa Universităţii, una dintre cele mai aglomerate zone ale Bucureştilor, potrivit unui jurnalist de la Gazeta Sporturilor, care l-a filmat."

Topul celor mai distribuite şi apreciate articole publicate ieri pe site-urile de ştiri include articole de pe platformele Digi24.ro, HotNews.ro, B1.ro şi Romanialibera.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri pe platformele de ştiri, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Digi24.ro, “Cum arată vagoanele româneşti de tren, făcute pentru Cehia”

- 5.460 like-uri & share-uri;

Compania de material feroviar Astra Arad are în derulare două contracte de livrare de vagoane în Brazilia şi Cehia. Produsele exportate arată spectaculos, faţă de ceea ce românii văd zi de zi circulând la CFR Călători şi la operatorii privaţi.

2. Hotnews.ro, “Recidiva: Masina lui Tariceanu a blocat o banda de circulatie la Universitate, pentru a-i permite sefului Senatului sa faca shopping / Tariceanu sustine ca a oprit masina pentru a merge la farmacie”, de R.M,

- 3.894 like-uri & share-uri;

Incidentul vine dupa ce agentia News.ro a publicat la inceputul lunii august o inregistrare video in care acelasi Calin Popescu Tariceanu era vazut intrand pe usa din spate la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor, in fata careia asteptau circa o mie de persoane pentru a-si reinnoi permisele auto.

3. Digi24.ro, “Tăriceanu recidivează. A oprit maşina pe interzis şi a încurcat traficul la Universitate”

- 3.075 like-uri &share-uri;

"Tăriceanu şi-a lăsat maşina pe avarii şi s-a dus la cumpărături. Recent, Tăriceanu a mai fost în centrul unei repudieri publice, când, pentru a-şi schimba carnetul de conducere, a blocat activitatea Direcţiei Rutiere, sărind peste o coadă de 1000 de persoane.”

4. B1.ro, “Drapelul României, BATJOCORIT în Harghita”

- 949 like-uri & share-uri;

Autorităţile din judeţul Harghita nu ţin seama că arborarea drapelului trebuie să respecte o riguare deosebită. Un steag României extrem de deteriorat, rupt şi murdar stă arborat pe sediul postului de jandarmi montan din Lacu Roşu.

5. Romanialibera.ro, “Şefa Autorităţii Electorale Permanente, REŢINUTĂ! A luat mită o maşină, un apartament în Bucureşti şi bani. Iohannis: Dacă se începe urmărirea penală, ea va trebui înlocuită. Avocat: Ana Maria Pătru a decis să demisioneze”, de Mihai Diac, Ondine Ghergut, Roxana Petre

- 929 like-uri & share-uri.

Din funcţiile de conducere pe care le-a deţinut la AEP, Ana Maria Pătru a făcut trafic de influenţă pentru atribuiri de contracte şi efectuare de plăţi la zi a serviciilor IT prestate de firmele protejate. Ea a aranjat pentru un om de afaceri şi o audienţă la fostul ministru al Economiei, Ion Ariton. Pentru aceste servicii, şefa AEP a primit bani, o maşină Land Rover şi un apartament în Bucureşti.

Facebrands logo

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Călinescu Teodor Călinescu Teodor
    Știrea este veche, iar cazul a fost explicat de sute de ori! Totuși, nu toți „contestatarii” au capacitatea de a pricepe! De altfel, dacă Băsescu are 9% în sondaje, iar „gașca” antiromânească a lui Soroș a ajuns la 19%, ce să te mai miri de ce și unde a ajuns această țară! Oricum, s-ar putea ca mulți dintre „contestatari” și votanți iresponsabili să nu-și poată trimite copiii la Londra sau în SUA și vor trebui să conviețuiască .... unde? S-ar putea să nu mai aibă o țară!
  • moise moise
    sa ii dea politia amenda; sunt un contestatar al lui tariceanu si a gastii lui, dar asta e culmea, oricine poate opri ilegal cateva minute, daca are norocul sa nu dea politia pe acolo e ok, daca nu, a incasat-o; problema e cand politia ii da amenda si, pt ca e tariceanu, o anuleaza; dar nu e cazul de fata, din cate inteleg

Trimite un comentariu

sus