Skip to main content

Ştiam că Arafat va pleca. Nu din cauza întrebărilor a ieşit - Septimiu Sărăţeanu, producător Emma Zeicescu

 
Ştiam că Arafat va pleca. Nu din cauza întrebărilor a ieşit - Septimiu Sărăţeanu, producător Emma Zeicescu

UPDATE. Emma Zeicescu, pentru Paginademedia:

Publicitate

„Domnul Raed Arafat ne-a anuntat inainte de emisiune ca va fi nevoit sa plece inainte de ora 20.00, ceea ce s-a si intamplat. Faptul ca s-a enervat la plecare e modul in care domnia sa a ales sa spună..."la revedere". Sunt surprinsa doar de faptul ca am ajuns sa ne minunam ca presa mai pune intrebari logice si de bun simt!"

Plecarea lui Raed Arafat din emisiunea realizată de Emma Zeicescu la TVR, explicată de producătorul Septimiu Sărăţeanu.

Septimiu Sărăţeanu, producătorul emisiunii Perfect Imperfect, pentru Paginademedia.ro:

"Ştiam că Raed Arafat urmează să plece din emisiune. Evident că era enervat, dar oricum trebuia să stea până la o anumită oră. Nu din cauza întrebărilor a ieşit din platou".

Septimiu Sărăţeanu:

"Iniţial, Raed Arafat ne-a spus că poate sta până la 19.20. L-am rugat să stea până la pauză, până la 19.30, am insistat, dar nu s-a putut.

El s-a enervat în timpul emisiunii şi evident că enervarea lui s-a simţit. Cu siguranţă l-a enervat întrebarea legată de demisie, dar nu din acest motiv a plecat din platou.

Întrebarea era legitimă. Oricum, şi până atunci, trei sferturi din emisiune i-a fost acordat. A avut ocazia să explice multe lucruri. Când i s-a spus că e un supravieţuitor, că a rămas după accidentul din Apuseni, după prăbuşirea elicopterului în lacul Siutghiol şi după Colectiv şi dacă se gândeşte la demisie, atunci s-a enervat.

Era chiar întrebarea de final. Emma Zeicescu mai avea un singură pregătită, dar pentru cazul în care Arafat stătea până la şi jumătate", a mai declarat Septimiu Sărăţeanu pentru Paginademedia.ro.

De ce nu a fost dat pe post momentul în care Arafat s-a ridicat şi a plecat?

"A fost alegerea noastră, a producătorilor, să nu dăm momentul, pentru că ştiam că va pleca. Am lăsat cadre cu Emma Zeicescu în acel moment".

Raed Arafat a părăsit ieri platoul emisiunii Perfect Imperfect, difuzată aseară la TVR 1, iritat de o întrebare a Emmei Zeicescu.

Întrebat de Emma Zeicescu dacă a cosiderat vreodată că trebuie să demisioneze, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a răspuns:

„Nu, nu, am zis-o şi altă dată. Nu! Vreţi să demisionez?

Imediat după răspunsul dat Emmei Zeicescu, acesta şi-a cerut scuze că trebuie să plece, şi-a scos lavaliera şi a părăsit platoul, adăugând că „Realitatea TV s-a mutat la TVR”.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    adica Septimiu stia cand pleaca ala si i-a pus intrebarea la fix sa iasa audienta.
    noh.
  • alex alex
    arafat, fiind platit DIN BANI PUBLICI, trebuie sa raspunda la orice intrebare legata de functionarea serviciului PUBLIC pe care il conduce
  • cristina cristina
    Scandalos este felul in care se comporta functionarul public Raed Arafat ! Am vazut emisiune . Intrebarile au fost juste .
  • Marius Dobrin Marius Dobrin
    E chiar amuzant sa o auzi pe Zeicescu vorbind despre presa și bun simt. Lucruri de care individa e complet străină. Ciudata și rușinoasă tăcerea conducerii Tvr. A Irinei Radu care poarta răspunderea angajării fără concurs a Emmei Zeicescu.
  • livia pila livia pila
    Scanadaloase justificari ale lui Sarateanu si Zeicescu. Niste adunati de pe drum. Demisia urgenta! Odata cu aceea a Irinei Radu!
  • johnny bravo johnny bravo
    Trebuie separate lucrurile.
    1. Arafat este persoana publica si platit din bani publici. In aceasta calitate ma doare fix in *** daca se supara sau nu. Sa raspunda. Daca nu-i convine ca trebuie sa raspunda la niste intrebari, poate sa plece. Nu-l obliga nimeni sa ocupe o functie de stat.
    2. Romania in momentul asta e tara lui "nu e treaba mea" si "eu n-am nicio vina". Si derivatele acestora: "nu se poate face", "vai, e un atac politic" etc. In momentul in care mor 64 de oameni si nu demisionezi, inseamna ca nu te dezici de un guvern corupt, impotent si incompetent. Mesajul este: raman pentru ca asa sunt si eu. Iar daca asta e decizia si pozitia ta, atunci sa nu te mai superi asa tare ca ti se pune in fata lucrul asta.
    La o televiziune americana, iubite domn Arafat, stergeau pe jos cu dvs. Ce ati vazut la Emma a fost cioco cu lapte.
  • Radu Cornescu Radu Cornescu
    Stilul Emanuelei Zeicescu este unul de gang. Doamna jurnalista se baga in seama peste toti invitatii, are pacatul capital ca ii intrerupe din 5 in 5 secunde. Nu intrebarile deranjeaza, ci comportamentul dansei. E elementar sa te gandesti ca vedeta emisiunii este invitatul, ca lumea vrea sa afle de la el ce e nou, nu sa aplaude maimutarelile unei absolvente de facultate particulara. Intrbarea cu demisia era retorica, iar daca era retorica de ce naiba a mai fost pusa?!
  • casandra casandra
    Raed Arafat are dreptate. Iar TVR ar trebui să-si educe oamenii pentru a face fată standardelor unei televiziuni publice. Realizatoarea vine de la o televiziune privată unde sunt cultivate comportamente de mahala de neacceptat intr-o televiziune publică.
  • criss criss
    am vazut doar o parte din emisiune... cea de dupa plecare d-lui arafat... am tot respectul pentru acest om care a pus la punct un serviciu de urgenta in aceasta tara... totusi... cate "accidente" trebuie sa se mai intample pentru ca serviciul de urgenta sa functioneze asa cum isi doreste dl. Arafat si noi, restul, plebea!? Da, pentru Colectiv il invinovatesc pe dl. Arafat - si asta trebuie sa isi asume personal - faptul ca iesea la televizor alaturi de dl. Banicioiu cand acesta din urma declara ca nu este nevoie de nimic.... si dl Arafat tacea... ba chiar confirma toate declaratiile preamaritului domn Banicioiu - care dupa alegeri ar fi culmea sa fie iar ministrul sanatatii!!!!! - si au murit 64 de copii... da, pentru asta dl. Arafat este vinovat.... Nu cred ca ar trebui sa isi dea demisia, dar macar sa recunoasca ca sistemul nu a fucntionat in cele mai bune conditii si ca nu au fost luate cele mai bune masuri...
  • George George
    "A fost alegerea noastră, a producătorilor, să nu dăm momentul, pentru că..."
    A fost GREŞEALA TVR-ului, a Irinei Radu, ca a adus la postul public de televiziune o asemenea caţă!
    Niciodata, dle. Sarateanu dintr-o emisiune a TVR-ului n-a plecat vreun invitat datorita nesimtirii moderatorului.
    Da, a are dreptate Arafat. Prin aceasta Zeicescu s-a mutat Realitatea sau Antena3 la TVR! E rusinos! Si noi platim taxe. Pentru asemenea emisiuni?

Trimite un comentariu

sus