Skip to main content

Un fost MasterChef, într-o emisiune dedicată preparatelor de Crăciun, la TLC

 
Un fost MasterChef, într-o emisiune dedicată preparatelor de Crăciun, la TLC

Chefi din România, Bulgaria, Ungaria şi Serbia, într-o emisiune la TLC.

Publicitate

Postul din grupul Discovery lansează miercuri, 30 noiembrie, de la 21.00, emisiunea Cea mai bună cină de Crăciun, un program culinar în patru părţi, găzduit de chefi din România, Bulgaria, Ungaria şi Serbia. Printre ei, şi Chef Foa, fost jurat la MasterChef, care va găti sarmale şi cotlet de porc umplut cu cârnaţi de casă, bacon şi verdeţuri.

Fiecare episod de 30 de minute prezintă una dintre cele patru gazde – chef Foa din România, chef Ivan Manchev din Bulgaria, chef Andras Jokuti din Ungaria şi chef Nenad Gladic din Serbia – preparând pas cu pas câte două reţete tradiţionale, urmând ca apoi să prezinte încă un fel de mâncare gata pregătit.

Reţetele din Cea mai bună cină de Crăciun, AICI

Emisiunea filmată integral în România la începutul lunii noiembrie prezintă reţete specifice fiecărei ţări în parte.

Seria Cea mai bună cină de Crăciun va fi difuzată pe TLC în fiecare miercuri, de la ora 21.00, începând din 30 noiembrie, apoi în reluare, în varianta integrală, pe Discovery Channel, pe 24 decembrie, de la ora 20.00.

Ada Roseti, Director de Programe, Discovery Europa Centrală şi de Est:

„Ideea programului reflectă prezenţa TLC în regiune. Există programe pe teme culinare locale sau internaţionale, însă nu şi regionale.

Ştim ce se întâmplă în bucătăria noastră, ştim ce se întâmplă în bucătăriile chef-ilor deveniţi vedete internaţionale, dar nu ştim ce gătesc vecinii noştri. Şi cred că e fascinant să descoperim asemănările şi diferenţele dintre bucătăriile din regiunea noastră. Crăciunul reprezintă un moment excelent pentru o discuţie despre bucatele tradiţionale din România, Ungaria, Bulgaria şi Serbia. E o idee simplă şi tihnită, care se potriveşte de minune cu programul TLC din perioada sărbătorilor de iarnă.”

Programul va fi promovat prin intermediul unui microsite ce va include toate reţetele şi unde telespectatorii îşi vor putea vota reţeta preferată de Crăciun.

Emisiunea Cea mai bună cină de Crăciun a fost produsă de Paprika Latino România pentru grupul Discovery.

FOTO

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • TUSCA VICENTIU TUSCA VICENTIU
    TARE DE TOT. AM VAZUT EMISIUNEA. cea mai tare mancare facuta de FOA.

Trimite un comentariu

sus