Skip to main content

FOTO. Unde se văd Antenele HD: Telekom, Orange şi Akta. UPC şi RCS întârzie

 
FOTO. Unde se văd Antenele HD: Telekom, Orange şi Akta. UPC şi RCS întârzie

UPDATE 3. Antenele au intrat şi în grila UPC. Pe ce canale, AICI.

UPDATE 2. RCS a anunţat introducerea unor Antenelor HD. Trei din cinci. Detalii, AICI
Publicitate

UPDATE. Compania UPC a anunţat cu puţin timp în urmă că este încă în discuţii cu Antena Group pentru preluarea Antena 1 HD, Antena Stars HD, Happy Channel HD, Antena 3 HD şi ZU TV HD. Detalii, în continuare:

Antenele HD sunt live, începând de astăzi, iar Observatorul şi Antena 3 au studiouri noi. Cu câteva excepţii, marii cablişti întârzie să introducă posturule HD ale Intact în grilele de programe.

Antena Group a anunţat într-un comunicat de presă că grupul de media a pus „ la dispoziţia tuturor distribuitorilor de cablu, în mod GRATUIT, semnalul HD. Precizăm că pentru difuzarea posturilor noastre în acest format nu este nevoie de un contract separat între Antene şi distribuitori.” Comunicatul integreal, în continuare.

Paginademedia.ro a trimis solicitări către toţi marii cablişti pentru a afla când şi dacă vor introduce în grilă posturile HD ale Antena Group.

Telekom a fost prima companie care a anunţat introducerea în grilă a posturile Antena 1 HD, Antena Stars HD, Happy Channel HD, Antena 3 HD şi ZU TV HD.

„Toate cele 5 canale HD vor fi introduse pe tehnologiile IPTV si DVBC, adica Telekom TV Interactiv si cablu digital, unde versiunile canalelor la definitie standard vor fi inlocuite de cele HD, întrucât toţi clienţii beneficiază de receptoare HD. Pe tehnologia DTH (satelit) va fi introdus canalul Antena 1 HD.”, se arată într-un răspuns Telekom, la solicitarea Paginademedia.ro (pe larg, AICI).

Şi compania Akta, al patrulea cel mai mare cablist din România, a anunţat că va introduce Antena 1 HD, din această săptămână, urmând ca ulterior să fie introduse şi celelalte posturi, în funcţie de spaţiul din grilă (pe larg AICI).

Şi reţeaua Orange TV, cu peste 300.000 de abonaţi, a anunţat introducerea Antenelor HD, inclusiv Antena Internaţional.

Pe de altă parte UPC a explicat, într-un răspuns trimis săptămâna trecută Paginademedia.ro că cele două companii sunt încă în discuţii. Ulterior, reprezentanţii UPC nu au mai răspuns solicitării paginademedia.ro.

Compania RCS&RDS nu a răspuns solicitării noastre.

Reamintim că începând de astăzi posturile Antena Group au trecut la emisia HD. Antena 1 are tot de astăzi şi o grafică nouă la Observator, dezvăluită doar parţial, urmând ca la ora 19.00, Andreea Berecleanu să prezintă noile schimbări ale programului de ştiri.

Tot de astăzi, cele mai multe emisiuni ale Antenei 3 sunt prezentate din studiouri noi.

GALERIE FOTO. Paginademedia.ro prezintă în continuare capturi din studiourile Antenei 3

Comunicatul integral, în continuare:

Începând de astăzi, toate posturile TV Intact Media Group ( Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel şi ZU TV) pot fi urmărite în format HD.

Trustul nostru a pus la dispoziţia tuturor distribuitorilor de cablu, în mod GRATUIT, semnalul HD. Precizăm că pentru difuzarea posturilor noastre în acest format nu este nevoie de un contract separat între Antene şi distribuitori.

Întreaga retehnologizare a diviziei TV Intact a fost gândită pentru a oferi o experienţă de vizionare superioară telespectatorilor. Contăm pe deschiderea şi dorinţa furnizorilor de cablu şi DTH de a oferi conţinut de cea mai bună calitate abonaţilor lor.

Emisia HD a posturilor TV Intact este preluată, în acest moment, de companiile Telekom, Dolce TV, Orange TV, Next Gen, Ines şi Akta. Considerăm că este dreptul telespectatorilor să vizioneze aceaste canale cu un vizual spectaculos, produs pe aparatură de ultimă oră.

Este dreptul telespectatorilor care nu ne recepţionează în format HD să solicite acest lucru furnizorilor de conţinut de care aparţin. Reiterăm faptul că trustul nostru a pus la dispoziţia tuturor operatorilor semnalul HD în mod GRATUIT.

Pentru mai multe informaţii referitoare la emisia HD, aşteptăm în continuare mesajele telespectatorilor la numărul de telefon 021/9434, la care am primit deja mii de sesizări privind situaţia emisiei HD a posturilor noastre pe platformele de distribuţie.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gaetano Gaetano
    @Anca: DIFERENDELE ( disputele ) dintre ei, nu diferenTele dintre ei!!
  • antena 3 e aici antena 3 e aici
    e atat de simplu, hai sa ne reziliem in masa abonamentele la RDS si UPS si mergem la Telekom unde vedem si toate meciurile din Europa.
  • Matra Fox Matra Fox
    dupa alegeri o sa aveti haznaua HD la RCS si UPC.
  • Anca Anca
    Nu ma intereseaza ce fel.de oameni sunt aia care vor antenele hd. Eu vreau cel putin antena 3 hd. Si de ce n as vrea o? Oamenii aia au pus la dispozitie gratis. Ma uit oricum si la standard definition dar de ce sa nu vad high definition daca tot se poate si e gratis? Rds ar face bine sa isi respecte clientii, pe mine nu ma intereseaza diferentele lor, eu vreau sa vad ce mi place, indiferent ce latra unii sau altii. E dreptul meu.
  • Dan Dan
    Cred ca Romania este singura tara din lume unde comunismul este de dreapta. Ce nu-mi place mie sa se interzica...
  • liviu liviu
    prostilor care aveti ceva impotriva antenelor,e dreptul fiecarui sa se uite la ce vrea,asta nu inseamna ca nu trebuie sa fie la toate companiile emisii hd.atunci la ce se mai vand tv hd?si eu am tv 4k si as vrea cat mai multe canale hd ca altfel l-am luat degeaba.ar fi bine sa preia toate companiile toate canalele hd
  • Cristi Cristi
    Nickelodeon HD și Look Plus HD au fost înlocuite cu Antena 1 HD și Antena 3 HD în grila NextGen. Tot ieri, au fost adăugate și Dolce Sport 3 HD + Dolce Sport 4 HD.
  • IMWorld 2016 IMWorld 2016
    La ce costuri suporta consumatorul de la Upc nu inteleg de ce asa inversunare sa nu preiei Antenele HD cand ai fost anuntat din timp de aceste schimbari, chiar daca costurile sunt chiar si de 4 ori mai mari...oricum cred ca Voiculescu si-a bagat coada pe undeva...
  • claudiuu claudiuu
    Rcs nu isi umple grila cu canale turnatorului felix in hd ei au alte principii din 2018 vom avea la digi Digi24 Digisport1 si DigiSport 2 uhd chiar si 4k de la anul vom avea Digisport 4 hd si Digisport5 hd si sd DigiFilm 2 hd si vor participa la negocieri pentru Uefa Champions League si Europa League 2018-2021
  • Dragos Dragos
    Vad ca sunt multi "destepti" pe aici, fani ai liberalilor si ai sorosistilor, care mai ca nu cer interzicerea totala a Antenelor in Romania. Baieti, n-ati vrea voi sa vedem la TV doar B1 ? Stiu ca v-ar place, nebunilor... Voi inca nu ati auzit de libertatea de expresie ? Sunt abonat Digi si vreau sa vad Antenele HD. Aveti vreo problema ? Uite, eu nu suport manelele dar nu o sa cer niciodata interzicerea televiziunii Taraf. Si telespectatorii lor platesc acelasi abonament la cablu ca si mine si au si ei dreptul sa vada ce le place. Vedeti voi, si atitudinea asta aroganta si plina de intoleranta e una din cauzele din care partidele ai caror simpatizanti sunteti vor pierde si alegerile astea. Voi chiar nu ati invatat nimic din infrangerile anterioare ? Tot inainte atunci !
  • Voiculescu Voiculescu
    Antene? Ce-s astea? Mizerii... Upc le poate scoate complet din grila...
  • Cornel Cornel
    Ce fel de om poți sa fi sa te uiți la antene si sa vrei sa le mai vezi si Hd
  • Val Val
    Greu de inteles incrancenarea unora impotriva acestor programe. Se neaga insasi dreptul telespectatorului de a schimba programul din telecomanda. Aberant ...
  • ovidiu ovidiu
    UPC = lamentabili, lipsa de profesionalism, neseriosi, fără respect fata de clienți....
  • cristi cristi
    Liviule, esti varza! Nu iti plac antenele, nu te uita la ele! Cablistii platesc la PROTV fiindca PROTV are audienta! Orice companie care renunta la PROTV, risca sa piarda instant zeci de mii de abonati! S-a tinut Dolce tare, cateva zile fara PROTV, si nu le-a fost bine! La Stirile PROTV era mereu stirea, iar in timpul celorlalte programe rula un anunt prin care protv spunea ca nu s-a inteles cu Romtelecom si isi sfatuia telespectatorii sa schimbe firma de cablu/dth!

Trimite un comentariu

sus