Skip to main content

Pe ce butoane se vor vedea Antenele HD la cei peste 1,4 milioane de abonaţi ai Telekom

 
Pe ce butoane se vor vedea Antenele HD la cei peste 1,4 milioane de abonaţi ai Telekom

Cele cinci posturi Intact vor începe să intre de săptămână viitoare în reţeaua Telekom, au declarat reprezentanţii companiei pentru Paginademedia.ro.

Publicitate

Toate posturile vor intra pe IPTV şi cablul digital, în timp ce la DTH va intra doar Antena 1 HD, au explicat pentru Paginademdia.ro reprezentanţii Telekom, „întrucât toţi clienţii beneficiază de receptoare HD”.

Răspunsurile reprezentanţilor Telekom pentru Paginademedia.ro, în continuare:

Paginademedia.ro: Veti avea in retea variantele HD ale posturilor Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, Zu TV si Antena 3?

Telekom va introduce in grila variantele HD ale acestor canale, in functie de tehnologia de distributie.

În ce reţele vor fi?

Toate cele 5 canale HD vor fi introduse pe tehnologiile IPTV si DVBC, adica Telekom TV Interactiv si cablu digital, unde versiunile canalelor la definitie standard vor fi inlocuite de cele HD, întrucât toţi clienţii beneficiază de receptoare HD. Pe tehnologia DTH (satelit) va fi introdus canalul Antena 1 HD.

De cand vor intra?

Pe TV Interactiv vor fi disponibile incepand din 28 noiembrie, pe cablu digital vor fi introduse progresiv, in toate localitatile, incepand cu 28 noiembrie pana pe 9 decembrie, iar pe satelit din 28/29 noiembrie.

Pe ce canale pot fi gasite?

Pe TV Interactiv si cablu digital canalele HD vor inlocui versiunile SD: Antena 1 HD la pozitia 115, Antena Stars HD la 113, Antena 3 HD la 253, Happy Channel HD la 406, ZU HD la 464. Pe satelit, Antena 1 HD va fi regasita la pozitia 110.

Daca posturile SD vor fi inlocuite cu cele HD, nu exista riscul ca anumite televizoare sa nu aiba receptor HD? Ce se va intampla in acest caz?

Receptoarele Telekom pentru tehnologiile IPTV si cablu digital sunt compatibile HD, deci vor putea receptiona canalele. Faptul ca televizorul nu este HD nu inseamna ca nu va putea reda canalul, ci ca imaginea nu va fi HD, ci HD-ready sau SD (in functie de rezolutia ecranului).

Posturile vor intra într-un anumit pachet sau in cel de baza?

Toate aceste canale vor intra in pachetul de baza.

Paginademedia.ro a solicitat marilor cablişti răspunsuri legate de canalele HD în grile. Pe măsură ce vom primi răspunsurile, le vom publica.

Citeşte şi:

UPC, în discuţii cu Antena Group pentru preluarea Antenelor HD: „nu putem confirma data la care vor fi disponibile canalele

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • G-son G-son
    Și la Orange DTH canalele Intact HD le vor înlocui pe cele SD pe 28 noiembrie. Nimic surprinzător, dat fiind faptul ca Orange este sponsorul principal X Factor.
  • borda borda
    @Adi: e și logic pentru că nu au nici variantele SD :)
  • Adi Adi
    Facem pariu ca pe Digi nu se va vedea NICIUN post al Antenei HD ?
  • Cris Cris
    Asta înseamnă, ca pe Dth,telekomuniștlor, iar,ne fraieriți, asa cum o faceți, ca de obicei,dar,grosul de clienți, de aici,va vin,hahalerelor,gata,la oricare concurent,voi vrea,dar,cu voi,din februarie,niciodată. Pa și pusi
  • Adrian Adrian
    Ce nu inteleg domnii din conducerea Telekom este ca DTH-ul este locomotiva cea grea care duce partea de tv NU iptv sau cablu digital. Si respectul fata de abonat se vede...egal cu 0 !
  • marian marian
    Pe butonul lui Felix. eu le scot nu imi trebuie mizeriile astea de programe
  • Cris Cris
    Ca de obicei,noi,abonații DTH,suntem defavorizați, ceea ce,le-am si transmis onorabilul de la Telekom,ca în februarie 2017,le spun asa:"Am trăit experiente împreună, dar,din cauza dv,bag divort.Sunt satul de fel și fel de explicații aiuritoare,gata,game overde. SUNT SATUL DE TELEKOM
  • borda borda
    Pe scurt: majoritatea abonaților vor avea numai Antena 1 HD pentru că pe DTH au în jur de 1,3 milioane de abonați. :)

Trimite un comentariu

sus