Skip to main content

“Armeanu, pentru noi, este Secureanu 2!” Tolontan, primul în blogosferă cu ancheta despre achiziţiile lui Eduard Armeanu, pe când era manager la Spitalul Ilfov

 
“Armeanu, pentru noi, este Secureanu 2!” Tolontan, primul în blogosferă cu ancheta despre achiziţiile lui Eduard Armeanu, pe când era manager la Spitalul Ilfov

#mergemdupăsistem. Ancheta publicată de Tolo.ro despre achiziţiile din sănătate se distribuie puternic pe reţelele sociale.

Publicitate

Ieri, articolul publicat pe blogul Tolo.ro, cu titlul ”Armeanu, pentru noi, este Secureanu 2! Ministerul Sănătăţii a trimis la DNA achiziţiile făcute de directorul spitalelor bucureştene pe cînd era manager la SJ Ilfov”, a fost apreciat şi distribuit de peste 4.000 de ori pe Facebook, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro.

Din material:

“Dat afară joi, pe furiş, şeful incompatibil al spitalelor Primăriei a lăsat suficiente urme. Amic şi coleg de absenţe la ”Titu Maiorescu” cu Secureanu, Eduard Armeanu a condus Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov folosind reţete similare. Gazeta publică date din raportul Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii.

După ce au ales, la întîmplare, cîteva achiziţii încheiate de Armeanu, inspectorii s-au luat cu mîinile de cap. Şi au trimis la DNA contractele, printre care şi unele în care Armeanu dă bani unor firme de IT fără să poată demonstra ce au prestat! În timp ce banii mergeau la pilele managerului, la secţia de nou-născuţi din Spitalul Judeţean de Urgenţă Ilfov se refolosesc şi materialele sanitare de unică folosinţă! Ajuns în Primărie, Eduard Armeanu şi-a adus şi contractele cu aceste pile!”

În topul celor mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri în blogosferă, au mai intrat materiale de pe blogurile Cabral.ro, Blogurile Adevărul şi Printesaurbana.ro.

Menţiune importantă: topul include, cumulat, numărul de like-uri şi de share-uri.

Cele mai apreciate şi distribuite articole publicate ieri în blogosferă, potrivit unei monitorizări Facebrands PRO pentru Paginademedia.ro:

1. Tolo.ro, ”Armeanu, pentru noi, este Secureanu 2! Ministerul Sănătăţii a trimis la DNA achiziţiile făcute de directorul spitalelor bucureştene pe cînd era manager la SJ Ilfov”

- 4.075 like-uri & share-uri;

"Care-i povestea lui Armeanu? ”Cînd am auzit cum urlă Secureanu în înregistrările din Malaxa am zis că ăştia doi, Armeanu şi Secureanu, sînt fraţi. Şi noi păţim aceleaşi lucruri”, povesteşte un angajat din Administraţia Spitalelor, unde Eduard Armeanu a fost numit director. Dar angajaţii nu vorbesc iniţial şi Secureanu este cel care îl scoate de urechi din joben pe Armeanu. Un singur nume rosteşte Secureanu şi ghemul începe să se deşire! Nici măcar nu l-a rostit procurorilor, ci unor prieteni. Dar cum totul e putred la Armeanu, de la angajarea în Primărie şi pînă la trecutul său recent ca manager, el dispare imediat!"

2. Cabral.ro, ”Zâmbetul amar”

- 3.027 like-uri & share-uri;

"Acum câteva zile am recomandat nişte cadouri de Craciun pentru băieţi (mă rog, bărbaţi, tot aia… :) ). Azi am venit cu a doua serie de recomandări. Aproape imediat cum am publicat cel de-al doilea post mi-a venit un mail. Omul îmi spunea că nu toţi au bani şi, deşi am recomandat şi chestii ieftine, mulţi nu-şi permit ce-am recomandat eu. Mi-a zis că e şofer la o firmă de stat şi că salariul e mic… şi că şi-ar dori să câştige mai mulţi bani ca să-şi permită chestii. După ce-am stresat mai mulţi prieteni… cred c-am găsit ceva. Îi scriu omului. Îi explic ce şi cum, îi spun că salariul e bunicel, că sunt condiţii decente de muncă. Răspunsul lui a fost mişto: Cabrale, decât să alerg ca un idiot opt ore pe zi pentru zece milioane în plus… mai bine rămân aşa. Am zâmbit. Amar."

3. Blogurile Adevarul, ”Doctorate pentru toţi”, de Andrei Pleşu

- 1.648 like-uri & share-uri;

"Lăsînd gluma la o parte, este evident că „doctoratul” - înţeles ca performanţă academică de vîrf - se află într-o profundă criză de statut. Nu e vorba atît de epidemia de plagiate cu care ne confruntăm de mai multă vreme. E vorba de o radicală deplasare de sens, care pare să fi ocultat definiţia tradiţională a termenului: încununare a unui îndelungat şi tenace efort ştiinţific, avînd ca rezultat o idee nouă, sau un unghi nou de vedere asupra unei probleme vechi."

4. Printesaurbana.ro, ”Noi provocări lingvistice”

- 741 like-uri & share-uri;

"Sofia îşi scapă peste degete o carte cartonată.
– Morţii şi bolnavii! o aud iar.
– Şi răniţii, îi răspund din reflex.
– Ce? mă întreabă contrariată.
– Morţii şi răniţii, se spune, îi răspund ca să duc până la capăt treaba, aparent foarte preocupată de roşiile mici. Aşa se spune!
– Mulţumesc, îmi răspunde ea politicos."

5. Blogurile Adevarul, ”Ingineria financiară prin care PSD vrea să dezvolte România. Ce se află în spatele măririlor de salarii şi pensii promise”, de Vlad Epurescu

- 349 like-uri share-uri.

"PSD a promis în campania electorală că ţara noastră se va transforma în Raiul pe pământ. Alegătorii s-au lăsat seduşi de sloganul „Îndrăzneşte să crezi în România” şi i-au dat PSD-ului un vot de încredere uriaş. Social-democraţii au revenit la putere aduşi de un val de promisiuni, supralicitate de Liviu Dragnea imediat după rezultatul alegerilor. „Programul electoral se va respecta la virgulă!”"

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mile mile
    antena va difuza nea marin miliardar duminica dupa bingo

Trimite un comentariu

sus