Skip to main content

Bravo, ai stil de la Kanal D ajunge sâmbătă la final. Cine sunt finalistele

 
Bravo, ai stil de la Kanal D ajunge sâmbătă la final. Cine sunt finalistele

Emisiunea Bravo, ai stil ajunge în acest weekend la final, după 17 săptămâni. Patru tinere s-au calificat în finală pentru marele premiu de 100.000 de lei şi o cariera în televiziune. Finalistele show-ului Bravo, ai stil sunt Andreea, Cristina Mihaela, Larisa şi Silvia.

Publicitate

Finala emisiunii de la Kanal D va fi difuzată sâmbătă seara, de la ora 22:00.

Câştigătoarea va fi decisă atât prin votul juraţilor, cât şi al telespectatori şi va fi anunţată în direct în show-ul de sâmbătă seara.

Finala show-ului va avea şi un momente în care cele patru finaliste au dat proba de prezentator TV: Larisa va apărea alături de Bursucu, Andreea merge intr-un centru comercial din capitala si intervieveaza trecatorii referitor la stil, shopping, obiceiuri de consum vestimentar, Cristina Mihaela prezinta Stiri, iar Silvia o are invitata in platou pe Teo Trandafir.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • hshdj hshdj
    In sfarsit s-a terminat, au tras de timp cu finalul saptamani in sir cu diverse tertipuri - oricum s-a vazut ca puntaj mare au avut doar concurentele care au stat de la inceput in show, restul au fost aduse doar pentru a mai prelungi. In fine A CASTIGAT SILVIA, o *** uratica si cu voce ciudata, patetica, pe care v-a trebui sa o suportam pe tv (daca se vor tine de cuvant)...
  • marian marian
    O mizerie de emisiune
  • Adi Adi
    Asta chiar e o emisiune placuta. Intr-un peisaj jalnic pe televiziunile din Romania asta mi se pare mai spalata.

Trimite un comentariu

sus