Skip to main content

Culmea intoxicării la România TV: „Soroș a pus la cale tragedia de la Colectiv”. Înregistrare cu un presupus hacker Anonymous

 
Culmea intoxicării la România TV: „Soroș a pus la cale tragedia de la Colectiv”. Înregistrare cu un presupus hacker Anonymous

UPDATE 2. Intoxicarea „Soros în spatele tragediei Colectiv” a ajuns și în EVZ. Articolul din EVZ face trimitere către filmulețul difuzat și de România TV, dar postat pe o pagină nou creată, pe 30 noiembrie. Foto, în continuare  

Publicitate

UPDATE. România TV și-a continuat ziua în aceeași notă. Paula Rusu: „Urmează imagini care dovedesc că președintele e vândut străinilor”, a spus ea în promoul emisiunii pentru ora 16.00. Tema străinilor care au luat țara face parte din mesajul electoral al partidului lui Sebastian Ghiță.  

Cu două zile înainte de alegeri, România TV „scoate” pe post presupuse declarații ale unui hacker Anonymous, care ar vorbi despre implicarea lui Soros în tragedia de la Colectiv. Practic, Soros este „tema” de campanie a postului controlat de Sebastian Ghiță, candidat din partea PRU la alegerile parlamentare. 

De altfel, tema vinovatului Soros și a străinilor care ne „acaparează” țara au fost laitmotiv. Cele două idei merg mână în mână cu mesajul electoral al Partidului România Unită, din care face parte Sebastian Ghiță. 

VIDEO.

 

Romania TV - 9 decembrie from Jul on Vimeo.

Pe post a fost prezentat de mai multe ori o înregistare, în care apare o imagine cu o persoană ce poartă o mască cunoscută ca fiind folosită de hackerii Anonymous. Mesajul este citit în limba engleză de o voce robotică, ce spune, printre altele: „Știm ce preț plătește guvernul vostru pentru ca adevărul să nu fie niciodată aflat. (...) Vom trimite dovada faptului că cei din Colectiv au fost uciși. Noi știm detalii privind întregul plan”

„Noi știm detalii cu privire la tranzacțiile bancare făcute înainte de evenimente. Noi știm de unde au venit banii și pentru ce au fost foloșiți. Am urmărit traseul acestora din organizații controlate de George Soros, care au finanțat de asemenea investitura lui Dacian Cioloș în funcția de prim-ministru”

Câteva dintre titlurile care au curs pe ecran: 

 • Acuzații-Șoc:Soros a pus la cale tragedia Colectiv
 • Soros, tranzactii dubioase pentru finanțarea operațiunii Colectiv
 • Lovitură de stat anunțată în România, cine ascunde adevărul

FOTO.

 

 Reacție și din partea ActiveWatch: 

Iohannis, numit de România TV „sluga străinilor”

România TV și-a continuat ziua în aceeași notă. Paula Rusu: „Urmează imagini care dovedesc că președintele e vândut străinilor”, a spus ea în promoul emisiunii pentru ora 16.00. Tema străinilor care au luat țara face parte din mesajul electoral al partidului lui Sebastian Ghiță.

Textul, reluat și pe burtierele de pe sticlă.

EVZ, ziar al cărui patron este candidat la parlamentare din partea PMP, a distribuit de asemenea intoxicarea despre Soros și Cioloș care ar fi „implicați în tragedia de la Colectiv”

 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Ambasada nu e pentru a vota e gandita pt altceva inepeti sa deveniti normali nu poti vota in strainatate ca sa decizi ce se intimpla in tara e lipsa de bun simt pt cei ce raman si se chinuie sa traiasca in ro!!!
 • Ar trebui închisă de tot TV ROMÂNIA.
  Amenzile nu-i deranjează. Pentru ca GITZA le cere așa ceva.Se vede clar ca e televizorul lui PONTA și alui GITZA. Niște nemernici, ne intoxica cu tot felul de știri false, iar fraieri care lucrează acolo fac tot posibilul sa -și mulțumească șefi pentru citiva lei. că ce o să facă? ?Uni au ajuns în Spania, alții în Italia. iar alți în BUCUREȘTI. ăsta e România
 • vai de capul tau nebunule si de cei ce cred in nebuniile tale , ***, dispari de pe fata pamantului tu si cei care sustin ideile tale nebune, dispari in iad *** netrebnica!!!
 • Sunt un cetatean oarecare. Am facut sesizare la CNA impotriva acestei stiri care nu respecta raportul comisiei de specialisti legat de incendiu. Se va face dreptate ?
 • Sunt curios până unde pot întinde coarda în ziua alegerilor. Chiar nu m-ar mira dacă ar difuza spoturi electorale (pentru PRU, desigur).
 • V-il imaginati pe Dl. Ghita vorbind cu prietenii? Cam ce vocabular folosește ? Nicăieri in lumea civilizata un astfel de individ nu ar putea conduce o birja. Când un om de joasa condiție pune mâna pe o suma mare de bani, își imaginează ca toți ceilalți sunt niște idioți pentru care el trebuie sa decidă soarta. Sper sa se poată dovedi sursa banilor săi si el si promotorii acestor emisiuni sa ajungă unde trebuie. La gunoi !
 • Popescule ori ești vr-un lingau *** care il sustine pe CIolos si pe Soros, ori esti crescut la Birlad si nu vezi realitatea.
 • Mizeria lui Ghiță este fără limite. Pare mai ordinar chiar şi decât Voiculescu si A3.
  Sub masca patriotismului, acest penal se zvârcoleşte în speranța că va scăpa de ceea ce merită, racolînd în aşazisul partid al său, o şleahtă de alți penali.
 • Dar aia care lucreaza la romania tv si unii din ei sint tipi ok...nu le e rusine sa mai zica ca lucreaza acolo? Chair asa esti *** "***" ***
 • Pot sa refac videoclipul asta acasa in 5 minute cu un google audio translate si o imagine care se repeta obsesiv pe fundal cu anonymus.
 • Auzi la ala Anonymous Romanai e finantat de Putin, de parca Anonymous e un Real Madrid si are nevoie de finantare (1 la mana ca ala e prost) si 2 la mana, e un *** de stire, un fake :)
 • Din pură curiozitate am dat o căutare pe Google cu așa-zisul nume de cod AM-04K. Primele 6 rezultate au fost așa-zise pagini românești de "știri". Următorul rezultat a fost un raport climatologic de pe books.google.ro

Trimite un comentariu