Skip to main content

Culmea intoxicării la România TV: „Soroş a pus la cale tragedia de la Colectiv”. Înregistrare cu un presupus hacker Anonymous

 
Culmea intoxicării la România TV: „Soroş a pus la cale tragedia de la Colectiv”. Înregistrare cu un presupus hacker Anonymous

UPDATE 2. Intoxicarea „Soros în spatele tragediei Colectiv” a ajuns şi în EVZ. Articolul din EVZ face trimitere către filmuleţul difuzat şi de România TV, dar postat pe o pagină nou creată, pe 30 noiembrie. Foto, în continuare

Publicitate

UPDATE. România TV şi-a continuat ziua în aceeaşi notă. Paula Rusu: „Urmează imagini care dovedesc că preşedintele e vândut străinilor”, a spus ea în promoul emisiunii pentru ora 16.00. Tema străinilor care au luat ţara face parte din mesajul electoral al partidului lui Sebastian Ghiţă.

Cu două zile înainte de alegeri, România TV „scoate” pe post presupuse declaraţii ale unui hacker Anonymous, care ar vorbi despre implicarea lui Soros în tragedia de la Colectiv. Practic, Soros este „tema” de campanie a postului controlat de Sebastian Ghiţă, candidat din partea PRU la alegerile parlamentare.

De altfel, tema vinovatului Soros şi a străinilor care ne „acaparează” ţara au fost laitmotiv. Cele două idei merg mână în mână cu mesajul electoral al Partidului România Unită, din care face parte Sebastian Ghiţă.

VIDEO.

Romania TV - 9 decembrie from Jul on Vimeo.

Pe post a fost prezentat de mai multe ori o înregistare, în care apare o imagine cu o persoană ce poartă o mască cunoscută ca fiind folosită de hackerii Anonymous. Mesajul este citit în limba engleză de o voce robotică, ce spune, printre altele: „Ştim ce preţ plăteşte guvernul vostru pentru ca adevărul să nu fie niciodată aflat. (...) Vom trimite dovada faptului că cei din Colectiv au fost ucişi. Noi ştim detalii privind întregul plan”

„Noi ştim detalii cu privire la tranzacţiile bancare făcute înainte de evenimente. Noi ştim de unde au venit banii şi pentru ce au fost foloşiţi. Am urmărit traseul acestora din organizaţii controlate de George Soros, care au finanţat de asemenea investitura lui Dacian Cioloş în funcţia de prim-ministru”

Câteva dintre titlurile care au curs pe ecran:

  • Acuzaţii-Şoc:Soros a pus la cale tragedia Colectiv
  • Soros, tranzactii dubioase pentru finanţarea operaţiunii Colectiv
  • Lovitură de stat anunţată în România, cine ascunde adevărul

FOTO.

Reacţie şi din partea ActiveWatch:

Iohannis, numit de România TV „sluga străinilor”

România TV şi-a continuat ziua în aceeaşi notă. Paula Rusu: „Urmează imagini care dovedesc că preşedintele e vândut străinilor”, a spus ea în promoul emisiunii pentru ora 16.00. Tema străinilor care au luat ţara face parte din mesajul electoral al partidului lui Sebastian Ghiţă.

Textul, reluat şi pe burtierele de pe sticlă.

EVZ, ziar al cărui patron este candidat la parlamentare din partea PMP, a distribuit de asemenea intoxicarea despre Soros şi Cioloş care ar fi „implicaţi în tragedia de la Colectiv”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eu eu
    cum puteti sa credeti pe acesti *** care se pretind a fi jurnalisti cind au denaturat pe viu la alegerile cu scandal pentru presedinte din paris.amintiti-va cum o *** a transmis in direct din paris de pe o alta strada unde ziceau ca nu sint cozi in jurul orei 17 , cind la ambasada s-a stat la coada pina la ora 21 si nu s-a putut votat.aceste *** *** sint impotriva natiunii romane ***
  • Popescu Marian Popescu Marian
    Anonymous Romania este finantat de Putin, asa ca stim de ce fac ce fac. Ei vor sa distruga "sistemul din Romania" pentru a ajunge la putere sistemul care ii finanteaza.
  • Alex Alex
    Gruparea anonymus fix catre romaniatv a trimis inregistrarea, nu catre un protv, antena1, tvr1 etc. Hai sa fim seriosi .. ar trebui postul asta inchis in secunda 2, alaturi de alte "posturi" de acelasi calibru (a se citi antena3 & co).
  • Bic Bic
    CNA ar trebui reformat din temelii dupa alegeri, alta legislatie, alti membri, depolitizata etc.
    Mizeria din ultimii ani ce se vede la televizor zilnic este din vina lor.
    Nu poti sa pui pastor pe unul care fraternizeaza cu lupii.
  • Drek Drek
    Masca este preluata din filmul "V"from Vendetta....si este folosita de oricine este impotriva sistemului......asa ca treaba cu hackerii. ....este "mai grele"
  • Camelian Propinatiu Camelian Propinatiu
    Metoda e bine testată. Şi în MD a fost votat antieuropeanul Igor Dodon de la zvonul că Maia Sandu va aduce din Siria sirieni! Consolare, listele clasice de carti bune!
  • Iuli Iuli
    Si bineintelea nu vor primi amenda deoarece CNA se trezeste peste 1 an ca au reclamatii si vor zice ca nu se poate face ninic pentru ca sunt vechi. Oare CNA-ul doarme? Ce tot fac? Au timp sa analizeze toate reclamatiile, dar ei stau 2 ore la munca si au un salariu baban!

Trimite un comentariu

sus