Skip to main content

Defecţiune: B1 nu se vede pe reţeaua UPC

 
Defecţiune: B1 nu se vede pe reţeaua UPC

UPDATE. Defecţiunea a fost remediată în jurul orei 15.00.

Publicitate

Postul B 1 TV nu se vede, la această oră (12.45) în reţeaua operatorului de comunicaţii UPC.

Contactaţi de Paginademedia.ro, reprezentanţii B1 TV au precizat că este o defecţiune tehnică la fibra optică care face legătura şi trasnposrtul semnalului din regia B1 TV către headend-ul UPC (locul de unde pleacă semnalul către abonaţi).

Odifialii B1 TV au precizat că este vorba de o problemă tehnică a UPC care urmează să fie remediată în cel mai scurt timp.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • s0rin s0rin
    @borda: eu și acasă am internet de la 2 provideri iar la electricitate UPS-uri ca să nu mai vorbesc la servici unde avem contract la telefonie/internet/electricitate de la cel puțini 2 provideri diferiți. Orice firmă care se respectă are soluție de backup. Iar semnalul necodat al B1 TV se adresează fix firmelor de cablu pentru distribuție (B1 TV este în must carry). Acum ai priceput? :)
  • borda borda
    @s0rin: pentru 2-3 ore nu cred că a fost un dezastru încât să se "complice" cu preluarea de pe satelit. De fapt nici nu au voie să preia semnalul de unde și când vor ei. Nu cred că trebuie explicat de ce și cum. Acum ai priceput? :)

    Articolul e plin de greșeli gramaticale! Chiar nu contează acest aspect??
  • s0rin s0rin
    Și ce dacă e vorba de UPC CABLU? Este o defecțiune tehnică la fibra optică așa că se poate lua semnal de pe satelit până la remediere! Pricepi borda ?
  • Iuli Iuli
    Mare pierdere Nationala!

    Au macar 5.000 de telespectatori pe zi?
  • borda borda
    Și ce dacă emite acolo necodat? Aici e vorba de UPC CABLU!
  • s0rin s0rin
    B1 TV emite necodat pe satelit.

Trimite un comentariu

sus