Skip to main content

Jurnalistii Antena 3, scrisoare deschisă către magistratii din procesul postului cu Kovesi: se fac presiuni oculte ca sa fim executati

 
Mihai Gadea Sinteza zilei
Mihai Gadea Sinteza zilei

Vedetele Antenei 3 care sunt implicate in procesul in care Laura Codruta Kovesi cer postului despagubiri de un milion de lei pentru acuzatiile de musamalizare a anchetei in dosarul Bercea - Mircea Basescu acuza judecatorii de la Curtea de Apel Pitesti ca fac “un simulacru de proces”, scrie HotNews.ro.

Publicitate

Intr-o scrisoare deschisa semnata de Mihai Gadea, Mugur Ciuvica, Razvan Savaliuc si firma SC Antena 3 S.A. si publicata pe blogul lui Radu Tudor, acuza ca "am avut parte de un simulacru de judecata. Judecatorul fondului Crina Buricea de la Tribunalul Bucuresti nu a putut mentiona in sentinta care sunt probele cu care reclamanta a dovedit fapta noastra ilicita ori prejudiciul, pronuntand o sentinta injusta, nemotivata, care nu arata argumentele pentru care s-a retinut culpa noastra si care a omis orice referiri la apararile noastre".

Ei vorbesc de “demascarea” unei judecatoare:

“In apel, ni s-au respins toate probele in aparare de catre judecatoarele Madalina Gabriela Radulescu si Andreea Doris Tomescu, de la Curtea de Apel Bucuresti, care au manifestat o atitudine vadit partinitoare fata de sefa DNA Laura Codruta Kovesi.

Am constatat cu stupoare, dupa demonstratia de forta, ca judecatoarea Andrea Doris Tomescu era fost procuror DNA si numai dupa ce am demascat-o public ca lucrat la DNA, a inteles sa se abtina, desi era obligata sa o faca de la bun inceput".

Judecatorii care judeca azi un nou termen in proces, vizati si ei:

"Din pacate insa, la Curtea de Apel Pitesti se reediteaza simulacrul de judecata din faza intiala a apelului, fiindu-ne respinse toate probele cu motivarea incredibila ca asupra lor s-a pronuntat instanta din Bucuresti, adica taman instanta declarata incompatibila de Inalta Curte, care a dispus stramutarea."

Junalistii postului Intact au invocat, de asemenea, "suspiciuni ca in cauza se fac presiuni oculte ca sa fim executati" si ameninta cu un proces la CEDO.

“Este important de retinut contextul in care ne judecam la Curtea de Apel Pitesti, care ridica suspiciuni ca in cauza se fac presiuni oculte ca sa fim executati”, apare in scrisoarea deschisa.

Mai multe detalii, pe HotNews.ro.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionita angela Ionita angela
    Buna ziua domnule mihai. Ma numesc ionita angela asi vrea. Sa va rog sai rugat peparlamentarii nostrii să dea gratierea mai repede de oare ce sotul meu pentru. tentativa de furt a lua 2 ani si 6 luni pentru ca a vrut sa ia o mna de fiare vechii sa ia lapte copiilor si paine va rog din suflet asi dori sa vb vu dumneavoastra va las nr meu 0761056425
  • Astafei Astafei
    Niste *** ale presei romanesti. Lipsiti de obiectivitate, de respect , de patriotism, isi servesc doar interesele proprii si ale clicii PSD. Eu stiu ce inseamna un proces si va doresc nu daune morale ci puscarie *** ca stiu ce inseamna sa fii acolo.
  • costel costel
    Cine sunt cei care fac presiuni??Postul dvs.,daca era ordine si disciplina in mass-media,trebuia desfiintat demult!!
  • alex2 alex2
    @Dragd: si eu am avut aceeasi problema. pare scris de pe tron.
  • maria maria
    bai *** umane, voi desfiintati pe toti cei care nu ling asa cu o faceti voi acolo in hazna si tot voi va vaitati, haimanale nenorocite.
  • LECO LECO
    Vedetele Antenei 3 care sunt implicate in procesul in care Laura Codruta Kovesi cer postului despagubiri de un milion de lei pentru acuzatiile de musamalizare a anchetei in dosarul Bercea - Mircea Basescu "ȘI" acuza judecatorii de la Curtea de Apel Pitesti ca fac “un simulacru de proces”, scrie HotNews.ro.
  • stefan stefan
    Am o urare pentru cei cu incredere neconditionata in justitia din Romania.

    Sa dea Dumnezeu si Maica Domnului, in sfanta zi de azi, sa cunoasteti indeaproape si personal ce inseamna un proces in Romania.

    Sper sa va judecati cu un smenar intr-o cauza in care aveti 100% dreptate si judecatorul sa hotarasca pe dos.
    Definitiv si irevocabil.
    Si sa ajungeti sa bateti la toate usile posibile si sa nu va asculte nimeni.

    Doamne ajuta!
  • dan andrei dan andrei
    De-a lungul timpului, Mihai Gadea & Intact Media Group au reusit, cel putin, trei performante: desfiintarea jurnalismului obiectiv, instaurarea manipularii ca grila de programe non stop, calomnierea tuturor politicienilor, juristilor, jurnalistilor, intelectualilor nesantajibili.
    Pentru aceste prejudicii nicio plata nu va fi indeajuns de mare, dar, cu siguranta, trebuie achitata. Si in niciun caz, la calendele grecesti!...
  • Dragd Dragd
    Sa traduceți va rog prima fraza din articol. M-am chinuit pana mi s-a scurtcircuitat neuronul sa înțeleg ceva din fraza aia și tot nu am reușit.
  • antena3 antena3
    Sa platiti prieteni de la antena 3 toate despagubirile care vi se pot cere ca urmare a prejudiciunului pe care il provocati oamenilor onesti si de buna credinta din tara asta. Meritati acelasi nivel de tratament. Sanatate. Deschid sampania cand se da sentinta.

Trimite un comentariu

sus