Skip to main content

Lili Sandu, noul „reporter” din culisele Vocea României, în locul Oanei Tache

 
Lili Sandu, noul „reporter” din culisele Vocea României, în locul Oanei Tache

Lili Sandu se alătură, începând de astăzi, echipei Vocea României în calitate de V Reporter, anunță postul. Ea vine în locul Oanei Tache, care a relatat din camera magenta din 2014.

Publicitate

Lili Sandu: „Am urmărit întotdeauna Vocea României cu mare drag, pentru că este minunat să vezi cum se poate schimba destinul unor oameni muncitori și foarte talentați atunci când sunt îndrumați de cei mai bun artiști ai momentului: Tudor Chirilă, Loredana, Smiley și Marius Moga. Sunt extrem de fericită să mă reîntorc pe micul ecran cu acest proiect la Pro TV, în care rolul meu va fi acela de a îi susține moral și de îi încărca cu energie pozitivă pe concurenți, și, totodată, de a transmite din camera magenta emoțiile și bucuria lor către juriu și către telespectatori. Fără îndoială, vom avea parte de un show grandios, standardul este foarte ridicat și așteptările pe măsură, datorită vocilor excepționale ale celor rămași în competiție.”

Lili Sandu este actriță și cântăreață. A studiat timp de șase luni actoria în Los Angeles. A revenit în atenția media în primăvara acestui an când a intrat în emisiunea Ferma vedetelor de la Pro TV. 

Primul V Reporter de la Vocea României a fost Vlad Roșca. Acesta a părăsit Pro TV în 2014, făcând parte din echipa Monei Segall. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Uite, ma încumet eu. Cam batraioara..dicție lipsa, crispata, la varsta asta nu mai prinde rolul de asistenta tv
  • sa posteze cineva ceva aici, ca se uita 'bitch-please' din ora in ora si nimic.
    sau sunteti toti inca sub impresia lasata de pantalonii lui pavel?

Trimite un comentariu