Skip to main content

OFICIAL. Discovery şi RCS anunţă intrarea mai multor canale în grilă. În ce pachete se vor regăsi

 
OFICIAL. Discovery şi RCS anunţă intrarea mai multor canale în grilă. În ce pachete se vor regăsi

Companiile Discovery România şi RCS anunţă parteneriatul pentru intrarea în grila operatorului de comunicaţii a mai multor canale TV, informaţie despre care Paginademedia.ro a scris încă de ieri, aici.

Publicitate

Potrivit comunicatului Discovery, este vorba de “incheierea unui parteneriat extins, menit sa ofere telespectatorilor acces la continut premium disponibil pe canalele Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel si TLC.”

RCS anunţă la rândul ei, printr-un comunicat, introducerea mai multor canale de televiziune în grilă: Discovery Channel, TLC, E! Entertainment HD, versiunea HD a canalului HBO2 şi Cinemax2.

  • Discovery Channel va fi disponibil în grila TV de cablu analogic şi digital, cât şi pe satelit, în pachetul de bază.
  • TLC va fi introdus în grila TV de cablu analogic şi digital, cât şi pe satelit, în pachetul de bază.
  • E!Entertainment HD va fi introdus în grila TV de cablu digital.
  • În cadrul pachetelor opţionale care cuprind canalele HBO, RCS & RDS introduce HBO2 în format HD atât în pachetul HBO, cât şi în pachetul HBO MaxPack.
  • În cadrul pachetului HBO MaxPack va mai fi introdus şi noul canal Cinemax2.

Citeşte şi:

Comunicatele celor două companii:

DISCOVERY ROMÂNIA

RCS & RDS si Discovery Romania anunta incheierea unui parteneriat extins, menit sa ofere telespectatorilor acces la continut premium disponibil pe canalele Eurosport 1, Eurosport 2, Discovery Channel si TLC. Astfel, abonatii RCS & RDS vor putea urmari pe Eurosport unele dintre cele mai importante competitii sportive la nivel mondial, precum Premier League, Moto GP, toate cele patru turnee de tenis Grand Slam si urmatoarele Jocuri Olimpice. Incepand din ianuarie 2017, abonatii RCS & RDS se vor bucura si de cele mai bune programe documentare, precum Masini pe alese, Supravietuire extrema cu Ed Stafford si Insula lui Bear Grylls pe Discovery Channel, sau Regele cofetarilor, Rochia perfecta si Cazuri medicale socante pe TLC.

Victoria Davies, VP Country Manager Discovery Networks Europa Centrala si de Est, a subliniat avantajele pe care noul acord le aduce telespectatorilor din Romania:

Suntem extrem de incantati sa anuntam parteneriatul extins cu RCS&RDS pentru distributia unora dintre cele mai indragite canale pe care le transmitem in Romania. Este inca o dovada a angajamentului fata de fanii nostri – acela de a oferi continut relevant, de cea mai inalta calitate, unui numar cat mai mare de romani, pe mai multe ecrane ca oricand.”

Serghei Bulgac, Director General si Presedinte RCS & RDS, a adaugat:

Ne bucura foarte mult extinderea parteneriatului incheiat cu Discovery Romania, noile canale acoperind nevoile si preferintele clientilor nostri. RCS & RDS este constant preocupat sa dezvolte continutul de programe TV pentru a oferi clientilor informatii si divertisment de calitate, o alternativa de a petrece timpul liber alaturi de familie.

Discovery Channel este brandul de televiziune cu plata cu cea mai vasta distributie la nivel global, disponibil unui numar de peste 500 milioane de telespectatori din intreaga lume si dedicat crearii de continut documentar de cea mai inalta calitate, raspunzand curiozitatii fanilor despre lumea in care traiesc.

Eurosport este destinatia sportiva nr. 1 in Europa, care sustine pasiunea fanilor si ii pune fata in fata cu marile evenimente sportive ale lumii. In calitate de gazda a transmisiunilor Jocurilor Olimpice in Europa, Eurosport va oferi o experienta completa a Jocurilor mai multor oameni, pe mai multe ecrane ca oricand – fanii se vor simti mai aproape de eroii lor nationali prin povestile relatate pe intreg parcursul anului. Recunoscute drept gazde consacrate ale turneelor de tenis de Grand Slam, ciclismului si sporturilor de iarna, canalele Eurosport 1 si Eurosport 2 beneficiaza de un numar total de 236 milioane de abonati in 93 de tari din Europa, regiunea Asia Pacific, Africa si Orientul Mijlociu.

TLC este televiziunea de divertisment si programe documentare dedicate femeilor, disponibila unui numar de aproape 400 milioane de abonati la nivel global. TLC prezinta povesti din viata reala, despre subiecte diverse precum schimbari de imagine, familie, relatii, renovari si calatorii, care rezoneaza cu publicul feminin din intreaga lume.

RCS

RCS & RDS aduce clienţilor Digi TV veşti bune la final de an! Compania va introduce în grila de televiziune Digi TV următoarele canale de televiziune: Discovery Channel, TLC, E! Entertainment HD, versiunea HD a canalului HBO2 şi Cinemax2.

Discovery Channel va fi disponibil în grila TV de cablu analogic şi digital, cât şi pe satelit, în pachetul de bază. Discovery Channel este brandul de televiziune din categoria documentare dedicat creării de conţinut de cea mai înaltă calitate, având cea mai vastă distribuţie la nivel global.

TLC va fi introdus în grila TV de cablu analogic şi digital, cât şi pe satelit, în pachetul de bază. TLC este televiziunea de divertisment şi programe documentare dedicată femeilor. TLC prezintă poveşti din viaţa reală, despre familie, călătorii, renovarea locuinţei, abordări diverse de look personal, subiecte cu care rezonează publicul feminin din întreaga lume.

E!Entertainment HD va fi introdus în grila TV de cablu digital. E! este singura televiziune care difuzează în România, 24 de ore din 24, programe de divertisment dedicate celebrităţilor şi culturii pop.

În cadrul pachetelor opţionale care cuprind canalele HBO, RCS & RDS introduce HBO2 în format HD atât în pachetul HBO, cât şi în pachetul HBO MaxPack. În cadrul pachetului HBO MaxPack va mai fi introdus şi noul canal Cinemax2, care oferă o gamă largă de filme şi seriale produse de marile studiouri internaţionale, din categoria celor premiate sau favorite ale festivalurilor de film.
Abonamentele Digi TV conţin, în funcţie de pachetul ales, până la 100 de canale de televiziune, dintre care 30 sunt în format HD.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bahmu bahmu
    Nicu, eu nu am făcut-o...după ce am făcut același lucru cu Antenele HD, in decembrie 2016....și am pierdut ore bune cu reașezarea canalelor preferate, în grilă. Voi da o nouă căutare de canale poate după viitoarea introducere de canale.
  • Nicu balan Nicu balan
    Am stricat lista de programe dand cautare pentru noile canale.Neinteresante.
  • Cineva Cineva
    Chiar nu ma interesa Discovery channel... Trebuia sa bage Investigation Discovery si Discovery Science, doua canale care nu au "alternative".
  • Daria41 Daria41
    Ce tare. Nu o sa mai fie subiect principal despre RDS! Acum e si Discovery si Antene...despre ce se va mai scrie? Are si digi 4g usor se extinde. Net ieftin,tv ieftin,telefonie ieftina..am uitat! Se ia lumea de acoperire ...doar ca 4g la voda sau oranj sta prost..in marile orase. Dar lovesc cu roamingul in zona de frontiera!.mofturi
  • Daria41 Daria41
    Ce tare. Nu o sa mai fie subiect principal despre RDS! Acum e si Discovery si Antene...despre ce se va mai scrie? Are si digi 4g usor se extinde. Net ieftin,tv ieftin,telefonie ieftina..am uitat! Se ia lumea de acoperire ...doar ca 4g la voda sau oranj sta prost..in marile orase. Dar lovesc cu roamingul in zona de frontiera!.mofturi
  • claudiuu claudiuu
    La E Entretainment actionar este si Stephanie Mc Mhaon care acum este sefa Wwe Entretainment
  • Alinca777 Alinca777
    Nu stiu daca era pana acum ,dar a aparut CCTVNEWS.

Trimite un comentariu

sus