Skip to main content

PRESA DE AZI. Cioloş în Adevărul: În judeţul lui Dragnea avem cei mai mulţi asistaţi social. Oare de ce?

 
PRESA DE AZI. Cioloş în Adevărul: În judeţul lui Dragnea avem cei mai mulţi asistaţi social. Oare de ce?

Subiectele din presa de azi: Dacian Cioloş spune că Liviu Dragnea încurajează sărăcia, într-un interviu la Adevărul Live, ce a însemnat dictatura lui Fidel Castro în Cuba, în România liberă, EVZ scrie despre o întâlnire “de taină” între Vlad Voiculescu şi reprezentanţii Agenţiei Naţionale a Transplantului.

Publicitate
Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:
  • Adevărul: “Premierul Dacian Cioloş la Adevărul Live: ‘În judeţul lui Dragnea avem cei mai mulţi asistaţi social. Oare de ce?’”

“Dacian Cioloş a lansat un atac direct la adresa potenţialului său contracandidat la funcţia de premier, Liviu Dragnea, pe care l-a acuzat că încurajează sărăcia, prin dependenţa de ajutoarele sociale”, scrie azi Adevărul.

  • România liberă: “Adevărul despre iadul din ‘raiul’ cubanez”

România liberă prezintă povestea regimului lui Fidel Castro prin ochii unui cubanez de 29 de ani, mutat la Miami, “‘Paradisul socialist’ al lui Fidel Castro nu arată deloc ca în imaginile idilice care sunt vândute către europenii boemi. 97.000 de persoane au murit în ultimele şase decenii, doar încercând să fugă de dictatura castristă, în luptele de rezistenţă sau în misiuni revoluţionare.”

  • Evenimentul zilei: “Întâlnire de taină între Vlad Voiculescu şi reprezentanţii Agenţiei Naţionale de Transplant”

“Reuniunea, care a fost făcută departe de ochii presei, ar fi fost ‘sugerată’ de Preşedinţie”, punctează în prima pagină de azi cotidianul.

Gazeta Sporturilor: “Demolaţi”

“‘Câinii’ au fost aduşi cu picioarele pe pământ după euforia din Derby de România. Eric, Llulllaku şi Axente s-au distrat cu apărarea lui Andone, dar victoria Mediaşului a fost facilitată de Alexandru Tudor, care a inventat un penalty pentru gazde la 0-0.”

Libertatea: “Fotomodel peste ocean”

“Cariera Irinei Columbeanu, negociată între părinţi. La doar 9 ani, Irinei nu-i sunt străine prezentările de modă, iar Monica Gabor, mama sa, face tot posibilul să-i construiască un viitor în domeniu în Statele Unite, unde micuţa ar putea debuta curând.”

Click: “Pelinel schimbă toată mobila din vila lui Borcea!”

“E la un singur pas de a-şi vedea visul cu ochii! Valentina Pelinel se pregăteşte să se mute în vila din Pipera unde Cristi Borcea a locuit cu fosta soţie, Alina Vidican. Blondina are planuri mari cu pentru reamenajarea casei: fotoreporterii Click au surprins-o la magazine de mobilă şi decoraţiuni.”

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mm Mm
    Si s-a demonstrat ca e o minciuna, nu in judetul lui Dragnea sunt cei mai multi asistati social. Tehnocratul Ciolos s-a transformat intr-un politician mincinos, in campanie.

Trimite un comentariu

sus