Skip to main content

PRESA DE AZI. Cioloş şi Dragnea, amintiri din tinereţe. Dragnea: În armată mi-au ras mustaţa. Am fost cel mai supărat om. Cioloş: Visam să scriu

 
PRESA DE AZI. Cioloş şi Dragnea, amintiri din tinereţe. Dragnea: În armată mi-au ras mustaţa. Am fost cel mai supărat om. Cioloş: Visam să scriu

Poveşti de weekend. Adevărul de weekend, interviuri cu Dacian Cioloş şi Liviu Dragnea, despre cele mai frumoase perioade ale vieţii, copilăria şi prima tinereţe. România liberă cu ediţie de weekend, pe prima pagină cu povestea eroică a românului luat prizonier de japonezi în Primul Război Mondial.

Publicitate
  • Weekend Adevărul a realizat interviuri cu două dintre cele mai importante personaje din mediul politic românesc, cu roluri-cheie în alegerile parlamentare de duminică, Dacian Cioloş şi Liviu Dragnea.

Două pagini pentru Cioloş, două pentru Dragnea. Interviuri apolitice însă, pentru că poveştile pe care ediţia de weekend a cotidianului le-a adus în prima pagină de azi scot la lumină perioada copilăriei petrecute la ţară de cele două personalităţi. Interviurile au fost realizate sub titlul “Amintiri din copilărie. Cioloş şi Dragnea în pielea lui Ion Creangă”.

“Weekend Adevărul face abstracţie de activitatea politică, de declaraţiile mai mult sau mai puţin populiste, de înţepăturile, de sloganurile şi de strategiile de campanie electorală ale principalilor pioni în cursa pentru alegerile parlamentare care au loc duminică, 11 decembrie.

Vi-i punem, aşadar, în faţă, pe oamenii Dacian Cioloş şi Liviu Dragnea, cu poveştile lor din viaţa la ţară, cu drame mai mici sau mai mari, cu petreceri la cămine şi cam cu tot ce a trăit orice român înainte de Revoluţie. Încercăm în acest fel să aflăm răspunsul la întrebarea ‘Cum s-a ajuns aici?’”

  • România liberă weekend plus deschide ediţia de azi cu “Epopeea românului luat prozonier de japonezi”

“În urma oricărui război rămâne o istorie complementară, mai puţin gravă sau încărcată de tragism. În această privinţă, participarea românilor la Primul Război Mondial are o istorie suficient de bogată. Dintre toate poveştile ce o compun, cea a lui Dumitru Nistor, un tânăr ţăran din Transilvania înrolat în marina austro-ungară şi ajuns prizonier tocmai în îndepărtata Japonie, este una dintre cele mai insolite”, scrie azi în prima pagină cotidianul.

Paginademedia.ro prezintă, în continuare, titlurile şi principalele subiecte din presa de azi:

Evenimentul zilei: “Bat la uşa Parlamentului cu tot cu dosare penale”

“Evz prezintă tabloul candidaţilor cu probleme în justiţie, mai puţin cunoscuţi opiniei publice, care s-au strecurat pe listele partidelor la alegerile parlamentare de duminică.”

Gazeta Sporturilor: “Mi-ra-cu-los”

GSP scrie azi că “Astra s-a calificat incredibil în primăvara europeană. Egali cu As Roma, giurgiuvenii au terminat pe locul doi graţie victoriei obţinute de Plzen, 3-2 cu Austria Viena, după ce cehii au fost conduşi cu 2-0. Şumudică a urmărit cu lacrimi în ochi ultimele zece minute ale meciului.”

Libertatea: “Dana Războiu a trecut de la televiziune direct în viitor. Organizează olimpiade de robotică!”

“La patru ani după ce a renunţat la micul ecran, fosta ştiristă de la TVR s-a dedicat familiei şi este preşedinta unei asociaţii prin care derulează programe educative în licee”, scrie Libertatea

Click: “Fata Andei Călugăreanu trăieşte din cerşit”

Potrivit tabloidului, “Ioana Tufaru îşi creşte copilul din mila vedetelor pe care le pândeşte la chefuri şi înmormântări. Fata regretatei artistei Anda Călugăreanu se descurcă rău cu banii. Soţul acesteia lucrează pe bani puţini şi, pentru că nu au reuşit să scape de problemele financiare pe care le au, au ajuns să trăiască din mila prietenilor şi a artiştilor care i-au cunoscut părinţii.”

Rubrica Presa de azi este realizată în colaborare cu compania de monitorizare Media Image.

Primele pagini ale ziarelor, în secţiunea Presa de azi (click foto).

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus