Skip to main content

Programe de Crăciun şi anul nou la Pro TV. Două ediţii speciale de Jocuri de celebritate

 
Programe de Crăciun şi anul nou la Pro TV. Două ediţii speciale de Jocuri de celebritate

Filme şi ediţii speciale Las Fierbinţi şi Jocuri de celebritate are Pro TV în program pentru Crăciun şi anul noi.

Publicitate

Haos de Crăciun, Hugo şi Oameni mari şi fără minte 2 sunt câteva dintre filmele pe care Pro TV le va avea în grilă în zilele de Crăciun.

Joi, 22 decembrie - Pro TV va difuza o ediţie specială a serialului Las Fierbinţi.

Celentano şi Firicel vor să înfiinţeze brigada antifurturi, Ardiles vrea să învie spiritul colindului ajutat de Bobiţă, Vasile amenajeaza o iesle cu statuete costumate pe post de fundal foto pentru alegători, iar Dalida împarte cozonaci şi materiale electorale.

Vineri, 23 decembrie, în prime-time, de la 20.30 Pro TV a programat 007: Coordonata Skyfall

Sâmbătă, 24 decembrie, de la 20:30, Pro TV a programat partea a treia din seria Singur acasă. De la 22:30, este Haos în familie.

Duminică, 25 decembrie, Pro TV începe dimineaţa cu Cronicile din Narnia, de la 9.15, urmat de reluarea Singur acasă 3. De la 14.30 postul a programt o comedie romantică, Just like Heaven (Ca în rai).

De la 16:30, Pro TV va difuza Hugo, un film cu cinci premii Oscar. De la 20:30, călătoria continuă alături de Bilbo Baggins, în lupta împotriva întunericului, cu Hobbitul: Bătălia celor cinci ostiri. De la 23:00, postul va avea în Prieteni cu copii.

Luni, 26 decembrie - Program special de divertisment. Andreea Esca, Smiley, Pavel Bartoş, Magda Palimariu într-o ediţie specială Jocuri de celebritate, de la 20:30. De la 22:00, Pro TV continuă programele de sărbători tot cu filme: Oameni mari şi fără minte 2 (Grown ups 2).

Duminică, 31 decembrie, de la 20.30 Pro TV joacă din nou pe cartea Jocuri de celebritate, totr cu o ediţie specială a emisiunii prezentate de Mihai Bobonete. Emisiune urmată apoi de o comedie: Puicuţe bune, film ce le ar în rolurile principale pe Cameron Diaz şi pe Christina Applegate.

Citeşte şi:

SEZONUL SĂRBĂTORILOR la TV. TVR 2 de Crăciun, cu Veronica şi Pisicile aristocrate

SEZONUL SĂRBĂTORILOR la TV. Grila TVR 1 de Crăciun. Concert Andrea Bocceli, programe cu colinde, iar Celentano, invitat la emisiunea lui Dinescu

SEZONUL SĂRBĂTORILOR. Programe de Crăciun şi Anul Nou la Antena 1: Crăciunul e Brenciu, Revelionul e Negru

Programe de Crăciun şi anul nou la Pro TV. Două ediţii speciale de Jocuri de celebritate

SEZONUL SĂRBĂTORILOR la TV. Antena 3 filme de Crăciun. Plus două concerte: Tudor Gheorghe şi Fuego

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Dupa ce luni au luat bataie de la Kanal D pe toate target-urile cand au pus Jocuri, se pare ca vor si de Craciun sa faca la fel!

    @Alex, au renuntat pentru ca nu faceau audienta dorita si bani aruncati pe vedete ieftine fara niciun rezultat. Eu in locul lor faceam o editie speciala Las Fierbinti cu toate vedetele trustului, cum au facut pe 1 decembrie

    Ce grila speciala au si alte televiziuni?
  • Alex Alex
    Alinca, mie mi se pare trist sa petreci Revelionul in fata televizorului, dar asta e partea a doua. Totusi, ce s-a intamplat cu programul de Revelion al PRO-ului? De ce au renuntat la el?
  • Alinca777 Alinca777
    Sa urmărești filme gen "Puicute bune" in ajunul anului nou r penibil. Acum Pro aduna putinele vedete pe care le mai are la Jocuri si in Las Fierbinți si gata.Asta e programul. In alti ani ,Pro era rege in perioada asta si adoram sa ma uit..
  • mile mile
    pai ce vrei mareane , se da ce e ieftin ca asa merge in romania
  • marian marian
    Cam slabut . programul acum sa vedem ce o sa iasa

Trimite un comentariu

sus