Skip to main content

PROGRAME REVELION la Pro TV: Filme și ediții speciale Ce spun românii și Jocuri de celebritate

 
PROGRAME REVELION la Pro TV: Filme și ediții speciale Ce spun românii și Jocuri de celebritate

Pro TV dă play la filme de Revelion, dar și edițiilor speciale ale emisiunilor Ce spun românii și Jocuri de celebritate. În noaptea dintre ani, postul va difuza și un concert Loredana - Sentimente.

Publicitate

Furios și iute în viteza a 5-a (acțiune), Bunicul dezlănțuit (comedie), Gardienii galaxiei (aventură) și Ispita (thriller) sunt câteva dintre filmele programate de Pro TV pentru Anul Nou.

Sâmbătă, 31 decembrie, comedia Aventurile lui Joe Dirt, de la 14:15.

De la ora 16:00, Queen Latifah și Gerard Depardieu pornesc în Ultima vacanță, cu banii economisiți de-o viață la saltea.

De la ora 18:00, ediție specială Ce spun românii, în care se vor confrunta magicienii (Cristian Gog, Robert Tudor, Iohannes, Ștefan Simion) și actorii (Marius Florea Vizante, Cove, Tania Popa, George Piștereanu).

De la 20.30, Pro TV a programat o ediție specială Jocuri de celebritate, în care invitați vor fi Mihaela Rădulescu, Florin Busuioc, Marcel Pavel și Monica Anghel.

De la miezul nopții, va fi difuzat concertul Loredana – Sentimente.

Duminică, 1 ianuarie, Pro TV va continua cu filme. Epoca de gheață 4: Continente în derivă, de la 11:00.

De la 12:30, Spirit rebel, atunci când autoritățile iau decizia să interzică muzica și dansul.

De la 17:15, Sunt plecat din oraș, povestea unui bebeluș de nouă luni, care pornește la plimbare prin oraș.

De la 20:30, este programat Furios și iute în viteza a 5-a. Fostul pușcăriaș Dominic Toretto (Vin Diesel) face echipă cu fostul polițist Brian O’Conner (Paul Walker) pentru a da o ultimă lovitură care ar trebui să le recâștige libertatea.

Urmează Robert De Niro în Bunicul dezlănțuit, de la ora 23:00, care va strica planurile perfecte de nuntă puse la cale de nepotul său.

Luni, 2 ianuarie, Pro TV a pregătit, de la 12:00, filmul Matinal cu scandal, în care noua producătoare a unei emisiuni matinale trece prin momente complicate, pentru că cei doi prezentatori nu sunt chiar cei mai buni prieteni în spatele camerei.

De la 15:45, Fantoma mea iubită.

Gardienii galaxiei, de la 20:30. Povestea se desfășoară în secolul 31, când un grup de eroi se adună pentru a proteja Galaxia de atacurile unor creaturi malefice.

Ispita începe la 22:45, cu povestea a cinci bărbați însurați, care închiriază un apartament în centrul orașului, pe care îl transformă într-un loc al plăcerilor.

Citește și: 

PROGRAME REVELION la Pro TV: Filme și ediții speciale Ce spun românii și Jocuri de celebritate

FOTO. Revelionul la Antena 1, cu Dan Negru și Chef de râs

PROGRAME REVELION 2017 la Kanal D. Parodie după emisiunea Bravo, ai stil, în noaptea dintre ani

PROGRAME REVELION 2017 la TVR 1: Emisiune de divertisment cu Stela și Arșinel 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • alex, pe bune , pt ca acolo sunt lideri de revelion, dar aici aici e concurenta si nu pot face emisiuni ca dan negru , e scump, eu stiu ca in cehia se traieste mai bine decat in romania, esti penibil, acum 3 ani se uitau multi la revelionul pro tv , atunci de ce se uitau, mai ales din publicul comercial , invidiosule
  • Aici vorbim de noaptea de Revelion, nu de filme.
    A 1 va fi, ca de obicei, peste Pro TV în seara și în noaptea de Revelion.
  • Destull de inspirat PRO TV, se mare ca noi sefi stiu ce fac , cel putin in materie de filme sunt no 1.

Trimite un comentariu