Skip to main content

REVELION 2017 LA TV. Ce programe au pregătit posturile TV de Anul Nou

 
REVELION 2017 LA TV. Ce programe au pregătit posturile TV de Anul Nou

Principalele posturi generaliste se întrec în programe de Anul Nou. Antena 1 continuă tradiţia cu Dan Negru la „cârma” Revelionului pentru al 17-lea an consecutiv, în timp ce Pro TV mizează pe o ediţie specială a Jocurilor de celebritate şi pe filme.

Publicitate

Paginademedia.ro prezintă principalele programe ale televiziunilor, în ajun de Anul Nou:

Pro TV, multe filme şi ediţii speciale Jocuri de celebritate şi Ce spun românii. La miezul nopţii, postul va difuza un concert Loredana, Sentimente. Pentru următoarele zile Pro TV a programat mai multe filme, printre care Ghost - Fantoma mea iubită, Matinal cu scandal, Ice Age 4, Furios şi iute în viteza a 5-a (acţiune), Bunicul dezlănţuit (comedie), Gardienii galaxiei (aventură) şi Ispita (thriller) sunt câteva dintre filmele programate de Pro TV pentru Anul Nou. Programul integral al zilelor de anul nou, AICI.

Antena 1 pariază pentru al 17-lea an consecutiv pe Dan Negru. Pe lângă spectacolul cu vedete, emisiunea va avea şi tradiţionalul moment cu măşti. Davy Jones din “Piraţii din Caraibe”, Durotan din “Warcraft”, Pălărierul din “Alice în Ţara Minunilor”, Papi, regina trolilor, Popeye Marinarul, X Men şi o mască pe papainoage - Bunul Uriaş din “Marele Uriaş Prietenos” sunt o parte dintre cele 11 măşti care vor urca pe scena Revelionului Starurilor 2017 prezentat de Dan Negru. Detalii şi galerie foto de la Revelionul Antenei 1, AICI

Kanal D a pregătit o parodie a emisiunii Bravo, ai stil, în care Bianca Drăguşanu şi Mădălin Ionescu îi parodiază pe doi dintre juraţii emisiunii.

Detalii despre programul de anul nou la Kanal D, AICI.

TVR 1. Stela Popescu şi Alexandru Arşinel sunt amfitrionii Revelionului 2017 de la TVR 1, emisiune ce va debuta la postul public de la 20.30.

Cei doi actori se prezintă drept „soţii Ionescu”, doi dintre primii angajaţi TVR, chemaţi la ceas aniversar să-şi amintească de începuturile televiziunii şi de momentele de aur ale existenţei acesteia. Petrecerea începe la ora 20.30, în noaptea ce marchează cei 60 de ani împliniţi de TVR.

Detalii despre programul de anul nou de la Kanal D, AICI

Antena 3 trece în noul an cu filme. De la 23.00, postul de ştiri al Intact a programat, de la 23.00, filmul Secretul lui Bachus, o comedie românească din 1984, regizată de Geo Saizescu după scenariul lui Titus Popovici. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Emil Hossu, Ştefan Mihăilescu-Brăila, Dem Rădulescu, Gheorghe Dinică, Sebastian Papaiani şi Jean Constantin.

De la ora 1.00, Antena 3 va difuza Secretul lui Nemesis, un film produs în 1987, regizat de Geo Saizescu, avându-i în rolurile principale pe Gheorghe Dinică, Carmen Galin, Emil Hossu, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Stela Popescu, Rodica Popescu-Bitănescu, Cornel Gîrbea, Vladimir Găitan şi Dumitru Rucăreanu.

Citeşte şi:

PROGRAME REVELION la Pro TV: Filme şi ediţii speciale Ce spun românii şi Jocuri de celebritate

FOTO. Revelionul la Antena 1, cu Dan Negru şi Chef de râs

PROGRAME REVELION 2017 la Kanal D. Parodie după emisiunea Bravo, ai stil, în noaptea dintre ani

PROGRAME REVELION 2017 la TVR 1: Emisiune de divertisment cu Stela şi Arşinel

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristi cristi
    ce saltaret e ala, zici ca are FICAT nou ! *** *** Acum serios, cine s-a uitat la Antena 1,3 de Revelion trebuie sa caute un doctor, e de transplant
  • Alinca777 Alinca777
    Antena 3 difuzează concertul din Piata George Enescu
  • vali vali
    Iesiti din casa oameni buni nu mai stati lipiti de televizor , vreti si ...... si cu sufletul in rai .
    Macar trecerea dintre ani sa o faceti in compania unor persoane .
    La multi ani va doresc.
  • dan andrei dan andrei
    mile:
    Noroc ca esti tu umplutura antenelor.
    La TVR e tare mare inertia angajatilor sa caute in arhiva alte selectiuni din programele de divertisment, realizate de-a lungul anilor. Fireste, vor da vina pe legea privind drepturile de autor.
    Irina Radu & Co ar merita sa-si aminteasca un adevar simplu: Dumnezeu iti da, dar, nu iti baga si in traista!...
  • Sorin Rădulescu Sorin Rădulescu
    Tvr se face iar de risul lumii! Dovada incompetentei absolute a Irinei Radu!
  • Un mahnit Un mahnit
    Sa faci program hazliu cu madalin ionescu. Asta da, provocare. Doamne Maica Domnului!
  • IOn IOn
    Alo, TVR-ul, mai muncim si noi sau ce *** facem? Cum e posibil sa ai 3000 de oameni si sa traiesti din emisiuni expirate, vechi de 30-40 de ani? *** de nostalgie... jumate din platitorii de taxe din Romania sunt mai tineri decat mizeriile voastre comuniste si mictioneaza cu spor pe vechiturile voastre...
  • Daria41 Daria41
    Nici macar foc de artificii transmise la miezul noptii..scapa ieftin cu filme si concerte inregistrate. TVR "ajutor"..emisiunile de revelion din anii anterior 89.. .
  • mile mile
    ca de fiecare revelion , antena si tvr cei mai buni , restul e umplutura

Trimite un comentariu

sus