Skip to main content

Seria The Grand Tour, prezentată de fostele gazde ale seriei Top Gear, cea mai piratată din istorie

 
Seria The Grand Tour, prezentată de fostele gazde ale seriei Top Gear, cea mai piratată din istorie

Emisiunea automobilistică The Grand Tour, prezentată de fostele gazde ale seriei Top Gear, Richard Hammond, Jeremy Clarkson şi James May, este cea mai piratată serie din istoria internetului, scrie independent.co.uk.

Publicitate

Descărcările ilegale ale seriei The Grand Tour le-au depăşit pe cele ale unor serii precum Urzeala tronurilor/Game of Thrones, Westworld sau The Walking Dead.

Potrivit cifrelor Muso, o companie de analiză a pirateriei online, pentru dailymail.co.uk, citată de independent.co.uk, primele trei episoade ale sezonului inaugural au fost descărcate ilegal de aproape 19.000.000 de ori. Cele mai multe, 13,7% dintre descărcările ilegale la nivel global ale seriei, au venit din Marea Britanie.

Primul episod a fost descărcat ilegal de 7.900.000 de ori, cel de-al doilea episod de 6.400.000 de ori, iar cel de-al treilea de 4.600.000 de ori.

După estimările Muso, pierderile înregistrate de Amazon doar din primul episod s-au ridicat la suma de 3.200.000 de dolari.

Producţia a trei sezoane din seria The Grand Tour i-a costat pe cei de la Amazon 160.000.000 de dolari.

Abonamentul pe un an pe Amazon Prime, platforma video a grupului Amazon, costă 100 de dolari.

Seria The Grand Tour a debutat pe platforma Amazon Prime pe 18 noiembrie. Potrivit independent, la acea dată Amazon a anunţat faptul că “milioane” de persoane s-au uitat la primul episod, devenind cea mai vizulizată premieră din istoria platformei.

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Bogdan Bogdan
    E o stire falsa. Cautati pe Google: torrentfreak the grand tour. Cei de la Torrentfreak demonstrează acolo cu cifre exacte ca The Grand Tour nu e nici pe departe cea mai piratata serie.

Trimite un comentariu

sus