Skip to main content

VIDEO. Dispută Cosette Chichirau (USR) - Mugur Ciuvică: Sunteţi de o mizerie extraordinară. Am muncit in strainatate pentru ca voi jefuiti tara, sunteti corupti si furati!

 
VIDEO. Dispută Cosette Chichirau (USR) - Mugur Ciuvică: Sunteţi de o mizerie extraordinară. Am muncit in strainatate pentru ca voi jefuiti tara, sunteti corupti si furati!

Dispută în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la Antena 3, între deputatul USR Cosette Chichirau şi Mugur Ciuvică. Deputatul USR a parasit, joi seara, studioul Antenei 3 după ce Mugur Ciuvica a acuzat-o că în România nu sunt autostrazi din cauza că ea a studiat şi lucrat în afara ţării şi că "nu plăteşte impozite la stat", scrie HotNews:

Publicitate

„Noi suntem cei care am muncit in strainatate, iar noi acolo am fost singuri, pentru ca voi jefuiti tara! Pentru ca voi sunteti corupti si furati! De asta am plecat in strainatate! Sunteti de o mizerie extraordinara ce faceti dumneavoastra! Si nu va permit asta!", a replicat Cosette Chichirau, apoi a parasit studioul Antenei 3.

Intr-o interventie telefonica in emisiune, Ciuvica a acuzat-o pe deputata USR ca "nu are o activitate productiva" si "nu plateste impozite la stat": "Daca dumneavoastra nu munciti, nici statul nu are bani de autostrazi. Platiti impozite la stat, si statul sa va faca autostrazi! Eu am citat din declaratia de avere a doamnei Chichirau. Nu aveti cum sa cereti autostrazi daca nu platiti impozite statului! Platiti impozite si o sa va faca statul autostrazi, acolo la Iasi!"

Moderatorul Razvan Dumitrescu a incercat sa il opreasca pe Ciuvica pentru ca deputata USR sa poata raspunde, insa Ciuvica a continuat acuzatiile. "Ce sa spuna?", a strigat Mugur Ciuvica.

"Domnule Ciuvica, ati vorbit destul si aiurea! Va rog frumos sa taceti din gura si sa ma lasati sa vorbesc! Este inacceptabil ce faceti dumneavoastra!", a replicat Cosette Chichirau.

"Este un atac mizerabil ce faceti dumneavoastra aici si eu voi iesi din platou daca dumneavoastra continuati asa. Este un atac absolut mizerabil. Ca sa spuneti ca Romania nu are autostrazi de 27 de ani din cauza mea, este oribil, este oribil ce faceti dumneavoastra! Asta este motivul pentru care Romania nu progreseaza si nu se modernizeaza. Romanii din strainatate au sustinut tara asta mai mult decat orice investitori straini. Noi suntem cei care am muncit in strainatate, iar noi acolo am fost singuri, pentru ca voi jefuiti tara! Pentru ca voi sunteti corupti si furati! De asta am plecat in strainatate! Sunteti de o mizerie extraordinara ce faceti dumneavoastra! Si nu va permit asta!", a afirmat Cosette Chichirau, inainte de a parasi studioul emisiunii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gabriel Gabriel
    Majoritatea comentatorilor de mai sus nici nu s-au uitat pe declaraţia dnei Chichirău, nici nu l-au ascultat pe Ciuvică. În declaraţie trebuie completat orice venit obţinut, în ţară sau străinătate. Doamna nu a completat ca venit decât o chirie pentru un imobil din SUA, pentru care cu siguranţă plăteşte impozit acolo. Nu are nicio proprietate în România, afară de o sumă de vreo 4000 lei într-un cont. Reproşul lui Ciuvică a fost că nu a plătit impozite în România, ceea ce, din declaraţia de avere, rezultă că e adevărat. Neplătind impozite în România, nu e persoana cea mai nimerită să se plângă de autostrăzi.
    Cât despre TVA, accize şi toate celelalte - astea le plăteşte orice persoană care a cumpărat ceva în România, arab, chinez, neamţ sau orice altceva. Că trimiteţi bani la părinţii rămaşi acasă? Şi eu am avut o perioadă în care i-am trimis bani mamei, până când Tăriceanu a recorelat pensiile, corectând ravagiile inflaţiei , astfel încât a putut trăi din pensie. Deci ce-i cu asta? Aţi donat banii statului, aţi făcut opere de caritate sau ce?
  • Bogdan Bogdan
    Ciuvica, asemeni multor parlamentari, isi ascund incompetenta sub rolul de planta, decor. Ciuvica e platit de A3 si cred ca Voiculescu e singurul care il poate angaja, pentru ca si-a pierdut demnitatea, a devenit o *** la varsta pensionarii. Indiferent ce taxe plateste sau nu dna Cosette, marlania romanului ramas in mocirla trebuie taxata. Sunt multi romani care au plecat in strainatate si stiu cat de grea este viata acolo, dar n-as putea niciodata vorbi de rau un roman care a reusit, fie si datorita unor ani petrecuti in strainatate.
  • Alexandru Popescu Alexandru Popescu
    va sugerez sa completati lista "neproductivilor" cu :pensionari,cadre didactice (care produc multe rebuturi printre care si jurnalisti ), medici de care profita cel mai mult pensionarii neproductivi ,politistii cu ale lor puscarii ,etc. Jurnalistii ca dumneata in schimb sunt printe cei mai productivi. Din " produsul muncii voastre profita toate celelalte categorii " neproductive " acestea la randul lor producand o clasa politica care la randul ei produce ...ceea ce produce (asistati sociali) ,si de aici voturi (produsul muncii unora dintre voi) inchizand cercul (desigur neproductiv). Vezi tu mai Ciuvica ,asta se intampla cand o ai prea mica!
  • Gabi Manole Gabi Manole
    250000$ in cont si 18000$ pe an venituri te lasa sa faci ce vrei o vreme.
    Iata cum invenineaza Ciuvică folosind jumătăți de adevăr
  • Alex Alex
    Cred ca lumea nu a inteles ca C. Chichirau a completat o declaratie de avere din care reiesea ca nu facea nimic in America. Ea nu platea taxe nici in USA si nici in RO.
    Ciuvica asta a observat: tipa nu producea nimic(si nici nu platea taxe), dar era cu gura mare ca se fura banul public, ca nu stiu ce.

    Ea s-a atacat ca i-a zis in fata ca nu avea job/ocupatie in USA si s-a intors in RO sa fie ceva(parlamentar in cazul de fata).
  • Marcel Expatul Marcel Expatul
    Si eu lucrez in strainatate pe bani destul de buni.Platesc taxe pe venit si asigurari in tara in care lucrez iar in Romania ,de cite ori vin, platesc TVA,accize si asigurare medicala.In afara de asta platesc impozit pe cladiri ,autoturism,plus ca trimit bani mamei mele care are o pensie de 500 lei desi a cotizat si la stat si la CAP.
    In mintea celor ce se drogheaza cu venin furnizat de masinile de propaganda eu sint un hot care nu plateste taxe.Uite de aceea nu am de gind sa investesc un ban in afaceri in Romania si nici sa ma intorc definitiv.Daca miine vreun istet ca Dragnea apasa pe buton Ciuvica si alti propagargaristi vor sustine orice aberatie destructiva .
    Noapte buna Romania!
  • sergiu sergiu
    Ciuvica isi da cu parerea la tv...dar plateste impozite.
  • Sarbu Sarbu
    Ciuvica: "Nu aveti o activitate productiva, nu platiti impozite la stat."
    Chichirau: "Daca ai din ce trai, nu ai nevoie sa muncesti. Eu am din ce trai."
    In rest, telenovele si propaganda.
  • Răzvan Alexandru Răzvan Alexandru
    Foarte potrivit numele doamnei, parcă-i scos dintr-o operă de-a lui Caragiale. O duduiţă gălăgioasă şi înţepată, scoasă la înaintare să mai azvârle şi ea un slogan-două pentru publicul userist. E nevoie de mult tupeu să tot umbli cu corupţia în gură în timp ce pretinzi în declaraţia de avere că n-ai alte venituri decât cel rezultat din închirierea unui apartament luat pe credit.
  • Mihai Mihai
    Nu este inteles un lucru simplu. Unii au ramas in tara sa munceasca, chiar si in conditii mizere (inclusiv salariale), altii au mers in afara, care de asemenea au muncit poate la fel sau mai mult dar pe salarii mult mai mari. Toti au muncit. Munca lor merita respectata. Dar este o diferenta, unii au muncit si au platit impozite si au acceptat conditiile din tara, iar ceilalti au muncit si platit impozite in afara tarii. Drept urmare, tu care ai plecat din tara asta, pt. ati asigura un trai mai bun, nu poti sa vii sa ai pretentii si sa dai lectii in tara in care tu n-ai platit impozit si sa-i iei peste picior pe cei din tara ca tu crezi ca au furat. Se fura si in tara si in afara, se munceste in tara si in afara. Vrei sa faci ceva pt. tara asta, contribuie si tu si apoi ai pretentii, deocamdata pretentiile poti sa le ridici in tara in care-ti platesti impozitele, ca tara ta, buna-rea, nu ti-a placut si ai plecat. Dar nu spune ca tu trimiti bani in tara si vai ce contributie ai tu. Ai trimis,in primul rand, bani familiei tale si ai contribuit la bunastarea ei, nu a tarii pe care ai parasit-o, pe buna dreptate sau nu...
  • Larisa Anamaria Klein Larisa Anamaria Klein
    Numele meu este Larisa Anamaria Klein.
    Domnule Ciuvica eu pot sa va multumesc Dumneavoastra si oamenii care se incadreaza in "categoria" Dumneavoastra.
    Va multumesc deoarece de la varsta de 16 ani am crescut departe de mama care a plecat in Italia sa munceasca pentru a ne oferi o viata mai buna *** si surorii mele, pentru a putea face o facultate.
    Si pentru ce , Domnule ca dupa ce am terminat facultatea si 3 ani experienta in contabilitate sa merg in Anglia si sa ma zbat sa fie mai bine.
    Imi iubesc tara foarte mult!
    Nu ... nu vreau sa va aud comentariul ca " daca iti iubesti tara lucrezi in Romania" pentru ca as face oricand un schimb de roluri cu Dumneavoastra si cu "semenii" Dumneavoastra.
    Pacat de Romania ca e o tara foarte bogata si frumoasa, dar Oamenii ca Dumneavoastra o distrug.
    Ma simt mandra cu oricine as vorbi ca sunt o romanca.
    Sper ca intr-o zi sa ma pot intoarce in tara si sa nu mai aud de oameni ca "VOI".
    Va multumesc inca o data!
    La multi ani si un AN NOU FERICIT !
  • radugo radugo
    declarația de avere Chichirău. niciun venit din salarii, singurele câștiguri sunt din închirierea unui apartament.
    http://declaratii.integritate.eu/UserFiles/PDFfiles/RP4064_206482-C05-I780_2-ANI_BEC3-L606-00001[032163]ready//DA_2016-10-26_CHICHIRAU%20D.%20COSETTE-PAULA_70931992.pdf
  • gigi gigi
    @dan, bine punctat!
  • Sarbu Sarbu
    #Disputa #video #novideo #pagini
  • Sarbu Sarbu
    "Sunteti de o mizerie extraordinara ce faceti dumneavoastra!" #csf #ncsf #chichifoarterau

Trimite un comentariu

sus