Skip to main content

VIDEO. Dispută Cosette Chichirau (USR) - Mugur Ciuvică: Sunteţi de o mizerie extraordinară. Am muncit in strainatate pentru ca voi jefuiti tara, sunteti corupti si furati!

 
VIDEO. Dispută Cosette Chichirau (USR) - Mugur Ciuvică: Sunteţi de o mizerie extraordinară. Am muncit in strainatate pentru ca voi jefuiti tara, sunteti corupti si furati!

Dispută în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu de la Antena 3, între deputatul USR Cosette Chichirau şi Mugur Ciuvică. Deputatul USR a parasit, joi seara, studioul Antenei 3 după ce Mugur Ciuvica a acuzat-o că în România nu sunt autostrazi din cauza că ea a studiat şi lucrat în afara ţării şi că "nu plăteşte impozite la stat", scrie HotNews:

Publicitate

„Noi suntem cei care am muncit in strainatate, iar noi acolo am fost singuri, pentru ca voi jefuiti tara! Pentru ca voi sunteti corupti si furati! De asta am plecat in strainatate! Sunteti de o mizerie extraordinara ce faceti dumneavoastra! Si nu va permit asta!", a replicat Cosette Chichirau, apoi a parasit studioul Antenei 3.

Intr-o interventie telefonica in emisiune, Ciuvica a acuzat-o pe deputata USR ca "nu are o activitate productiva" si "nu plateste impozite la stat": "Daca dumneavoastra nu munciti, nici statul nu are bani de autostrazi. Platiti impozite la stat, si statul sa va faca autostrazi! Eu am citat din declaratia de avere a doamnei Chichirau. Nu aveti cum sa cereti autostrazi daca nu platiti impozite statului! Platiti impozite si o sa va faca statul autostrazi, acolo la Iasi!"

Moderatorul Razvan Dumitrescu a incercat sa il opreasca pe Ciuvica pentru ca deputata USR sa poata raspunde, insa Ciuvica a continuat acuzatiile. "Ce sa spuna?", a strigat Mugur Ciuvica.

"Domnule Ciuvica, ati vorbit destul si aiurea! Va rog frumos sa taceti din gura si sa ma lasati sa vorbesc! Este inacceptabil ce faceti dumneavoastra!", a replicat Cosette Chichirau.

"Este un atac mizerabil ce faceti dumneavoastra aici si eu voi iesi din platou daca dumneavoastra continuati asa. Este un atac absolut mizerabil. Ca sa spuneti ca Romania nu are autostrazi de 27 de ani din cauza mea, este oribil, este oribil ce faceti dumneavoastra! Asta este motivul pentru care Romania nu progreseaza si nu se modernizeaza. Romanii din strainatate au sustinut tara asta mai mult decat orice investitori straini. Noi suntem cei care am muncit in strainatate, iar noi acolo am fost singuri, pentru ca voi jefuiti tara! Pentru ca voi sunteti corupti si furati! De asta am plecat in strainatate! Sunteti de o mizerie extraordinara ce faceti dumneavoastra! Si nu va permit asta!", a afirmat Cosette Chichirau, inainte de a parasi studioul emisiunii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    ca ciuvica e cateodata mitocan de acord. dar si tanti aia mesteca la slogane pe nerasuflate. si mie mi s-a umplut gatul de toti tontzii din strainatate care-si pun o ie si un steag intre fese si au impresia ca doar ei ridica tara. si eu am lucrat 7 ani in belgia dar nu astept o statuie. in plus aia care sunt in strainatate sa aiba grija de comunitatea in care sunt. nu sa strice ploile celor ramasi acasa
  • Mariusc Mariusc
    Sunteti niste penibili astia care sunteti de acord cu limbajul lui Ciuvica. Omul e incarcat cu ura, cu asta se hraneste. Daca-si musca limba, moare otravit...
  • Florin Florin
    Comentariul domnului Ciuvica este in contrapunere la aberatiile doamnei...dansa nu a trait in tara si acum ne da lectii....imi pare rau dar astfel de atitidini imi fac rau si inteleg pe deplin comentariul domnului Ciuvica
  • Ionel Ionel
    Absolut corect, ca intotdeauna, Mugur Ciuvica! Tanti aceasta - m-am uitat si eu - e cu 0 venit in declaratiile de avere. Din ce dracu. a i trait , sarmana, prin America?! Nu mai spus ca in Romania nu a dat un leu taxe si impozite, dar are pretentii! Da, era mai bine daca era lasata sa discute despre Spitalul Malaxa. Desi...cred si eu ca despre Obregia era chiar in tema dansa! :D )))
  • Adi Adi
    Exista oara in tara asta un ipocrit mai mare ca acest individ numit ciuvica? Adica unul care nu face absolut nimic in viata decat ca isi da cu parerea la tv? Vorbeste de impozite unul ca el platit din banii lui voiculescu??? Ce tupeu!
  • Vasile Vasile
    ***
  • Micu Micu
    In seara asta apare mugurel si spune ca este platita de Soros si binoame cu trinoame si se scoate in fata telespectatorilor. Un an la fel de linistit CNA si la multi ani cred ca inca vreo 4.
  • cd cd
    Iulia, de ce nu ai pus o poza in HD? Sau tu ai ramas cu televizor cu tub? :))
  • Steven Steven
    Daca cei plecati in strainatate n-ar trimite bani in tara,sustinatorii psd-ului ar muri de foame cu ceea ce ofera acolitii lui Dragnea.

Trimite un comentariu

sus