Skip to main content

VIDEO. Toate cifrele despre reclama Eti Puf, singurul spot comercial din topul YouTube România

 

VIDEO. Spotul pentru Eti Puf, realizat de Ogilvy & Mather România, a fost singura reclamă TV comercială din topul celor mai vizionate clipuri de pe YouTube din România, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Publicitate

Pe lângă vizionările de pe platforma Youtube, spotul a generat şi alte reacţii în online. “Sunt rezultate obţinute în mod organic, fără niciun buget alocat pentru promovare”, spun oficialii Ogilvy România.

În date şi cifre, despre reclama Eti Puf:

  • Spotul a devenit viral imediat dupa lansare: la numai doua saptamani inregistrand peste 300.000 vizualizari pe youtube
  • 1,215,809 vizualizari pe YouTube
  • 1,120 comentarii pe YouTube
  • Peste 50 de cover-uri si reactii video
  • Peste 50 de meme-uri in social media si pe forumuri
  • Reclama a fost realizată de Ogilvy România pentru Eti European Food Industries.
  • Este prima comunicare în România producătorul de dulciuri.

VIDEO. Reclama Eti PUF

Ogilvy România, despre conceptul campaniei:

-Targetul este format din tineri si adolescenti care au o relatie diferita cu brand-urile, in comparatie cu generatiile anterioare. Crescand intr-o perioada in care accesul la informatie este disponibil oricand si oriunde, ei filtreaza mai mult si, de obicei, refuza majoritatea mesajelor comerciale / mass-market.
-
-Totodata, fiind conectati in permanenta online si in social media, lucrurile la care sunt receptivi sunt acelea care se incadreaza in mediul lor, sunt spuse in limbajul lor si se desprind din ceea ce ii intereseaza si este cat mai nou, natural si de actualitate.
-
-A stabili o conexiune cu ei depinde de continutul care trebuie sa se incadreze in mod organic in universul in care ei sunt activi – atat offline, cat si online.

-Campania semnată de Ogilvy & Mather România aduce în prim plan 4 personaje animate. Patru biscuiţi vorbăreţi interacţionează cu umor pentru a spune o poveste simplă despre bucurie, imaginaţie şi, evident, plăcerea de a mânca dulciuri, indiferent de vârstă sau context.

VIDEO. Coveruri şi reacţii video la spotul Eti Puf

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus