Skip to main content

SURPRIZA ZILEI. Antena scoate Bingo Uniplay cu o zi înainte de difuzare. Organizatorii spun altceva

 
SURPRIZA ZILEI. Antena scoate Bingo Uniplay cu o zi înainte de difuzare. Organizatorii spun altceva
UPDATE. Sâmbătă, 21 ianuarie, 23.10 Situaţie fără precedent. Deşi Antena 1 a scos emisiunea din grila „din motive care nu ţin de postul tv, organizatorul Bingo Uniplay Show susţine că „îşi asumă responsabilitatea” şi va difuza programul, duminică, pe post.
Publicitate
„Informaţia difuzată anterior a fost greşită. Update: Emisiunea Uniplay Show va fi difuzată mâine la ora 20:00!”

UPDATE. Duminică, 22 ianuarie, ora 12.00. Antena 1 a anunţat din nou la ştirile dimineţii, în jurul orei 7.50. Că emisiunea Uniplay Bingo nu va fi difuzată şi că în locul acesteia a fost programat filmul Celularul, cu Jason Statham.
UPDATE. Duminică, 22 ianuarie, ora 19.00. Antena 1 a schimbat din nou programul. Uniplay Bingo Show va fi la ora 20.00, iar filmul Celularul a fost mutat la ora 22.00.

Afară de pe post după patru ediţii. Emisiunea Bingo Uniplay Show, prezentată de Horia Brenciu, nu va mai fi duminică, 22 ianuarie, la Antena 1, după audienţele dezastruoase din ultimele săptămâni.

Organizatorii emisiunii Bingo Uniplay Show au anunţat sâmbătă seara, în jurul orei 20.00, că vor reveni „cu un comunicat oficial în legătură cu partida din 22.01”, fără a da alte detalii. Nu s-a precizat o altă oră sau dată a emisiunii şi nici ce se va întâmpla cu cei care au cumpărat deja cartoane bingo.

Şi programul Antenei 1 a fost modificat tot astăzi. Astfel, duminică, 22 ianuarie, de la ora 20.00, în locul emisiunii Bingo Uniplay show, prezentată de Horia Brenciu, apare un film artistic: Celularul, urmat de Mumia revine.

Antena 1 se delimitează de emisiunea bBingo Uniplay Show, printr-un mesaj postat sâmbătă seara pe site-ul postului TV şi difuzat la Observator:

„Din motive independente de Antena 1, emisiunea Uniplay Show nu va fi difuzată în această duminică. Toţi cei care au achiziţionat bilete pentru partida de mâine, 22 ianuarie, sunt rugaţi să contacteze Uniplay, fie online, fie la punctele de vânzare, pentru a afla cum şi când va avea loc extragerea”

AUDIENŢE.

În ultimele două săptămâni, audienţele Antenei 1 au fost mult sub media postului, cu Bingo Uniplay Show. În urmă cu două săptămâni, Antena 1 a avut locurile patru şi cinci la nivelul întregii ţări şi pe doi pe comercial, fiind depăşit chiar şi de România TV şi Antena 3 (cifrele, AICI).

Săprămâna trecută, postul a coborât şi mai mult cu Uniplay Bingo: pe şase, la oraşe şi în toată ţara, sub Antena 3, Prima TV şi România TV (cifrele, AICI).

CRONOLOGIE. Cum a anunţat Antena 1 că nu mai difuzează Bingo Uniplay Show

Ora 19.45, la Observator, realizatoarea anunţă că „Din motive independente de Antena 1, emisiunea Uniplay Show nu va fi difuzată în această duminică. Toţi cei care au achiziţionat bilete pentru partida de mâine, 22 ianuarie, sunt rugaţi să contacteze Uniplay, fie online, fie la punctele de vânzare, pentru a afla cum şi când va avea loc extragerea”

Ora 19.46. Acelaşi mesaj este postat şi pe pagina a1.ro, pe care se anunţă şi filmul care intră în locul Uniplay Bingo, Celularul.

Ora 20.00. Pe pagina de Facebook Uniplay Show este postat un mesaj ambiguu, în care se menţiona că vor reveni „cu un comunicat oficial în legătură cu partida din 22.01”

Ora 23.00. Pe pagina de Facebook Uniplay, mesajul iniţial este modificat: „Informaţia difuzată anterior a fost greşită. UPDATE: Uniplay îşi asumă responsabilitatea ca emisiunea Uniplay Show va fi difuzată mâine (duminică, 22 ianuarie) la ora 20.00”.

Ora 23.15. Mesajul de pe pagina de Facebook Uniplay Show, modificat din nou: dispare formulare „îşi asumă responsabilitatea”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Birzu Marian Birzu Marian
    Iar le-au tras în PIEPT pe Români ,după ,,TELEROBINGO, BINGO, SUPER BINGO METROPOLITAN" , Românii, au luat țeapă şi cu al patrulea joc ,,UNYPLAI BINGO" .FRAȚILOR nu-i mai faceți pe alții, cu bani, iar voi ați ,alimentat săptămână de săptămână toate jocurile de noroc, difuzate de Antena 1 şi voi rămâneți cu buza umflată.
  • Alexandru Alexandru
    Nu trebuia sa mai băgați acest concurs ca faceți oamenii sa aștepte filmul celularul și din păcate vedem o mascarada bravo antena 1 meritați sa fiți pe locul 5 sau 6 ca induceți oamenii în eroare.mulțumesc
  • Cristi Cristi
    S-a anunțat acum pe Antena 1 că emisiunea revine în seara asta, de la 20.00. E și un mesaj pus sub sigla postului.
  • Aaa Aaa
    Normal ca nu va place Horia Brenciu deoarece Horia are un nivel ridicat de cultura nu ca alții care înjură pe post.
  • marian marian
    O caricatura de televiziune . marca cameluta .ca bucurie pe iuli
  • birlic birlic
    FORMATUL EMISIUNII CONCURS ESTE LAMENTABIL !...NU MAI SPUN DE PREZENTATORI SI INVITATI ! INTRODUCETI FILME CU STAN SI BRAN SI VETI AVEA AUDIENTA DUBLA !!!
  • pasca florin pasca florin
    bravooooo scotetil pe Brenciu ca prezentator ca nu este agreat de toata lumea cum crede el
  • raducanu raducanu
    Invoca audientele ca motiv, cand cel real este ca patronul cazinoului e in lipsa de bani. lipsa care a dus la neplata angajatilor, care a dus la revolta acestora de a mai munci, care a dus la inchiderea casinoului la grande vie. Era si firesc sa se intample asta.
  • dan dan
    cea mai buna decizie...e cam tarziu dar sa bage i umor
  • sociolog sociolog
    Iar scandal pentru audiente! Toate televiziunile se pot da peste cap si nu vor rezolva problema audientelor. Daca studiati cifrele se poate trage concluzia ca o cota de piata semnificativa este rezervata unei singure televiziuni. Cred ca publicul detinator de "people-metre" nu este ales intamplator. Un banal quizz-show scoate cifre cat un meci UEFA . Trei filme difuzate unul dupa altul sunt toate "lider de piata". Asociatia Romana pentru Masurarea Audientelor ar trebui restructurata si asa va fi posibil (poate) ca si alte televiziuni sa aiba o sansa la aceasta piata de publicitate care ruleaza mai multe sute de milioane de euro. Reprezentantii televiziunilor din ARMA dorm in papuci. Credeti ca un public de "cca 1200 de gospodarii" o sa decida unde se duc acesti bani? Cine alcatuieste "esantionul reprezentativ" are cheia audientelor, poate nu e clar pentru cineva. Asta cred eu analizand mereu cifrele afisate. Piata 18-49, public comercial, nu este corect alcatuita.
  • Let George Let George
    Nu va suparati cand va fi extragerea unyplay shou din data de 22
  • let george let george
    Nu va suparati cand va fi extragerea unyplay shou
  • anadiana anadiana
    Vai de capul vostru [ANTENA GRUP ],nu stie ''stanga ce face dreapta''.*** marca ANTENA ,santem satui de managmentul deficitar al acestui trust.
  • tontea tontea
    Stiri
    Incearca pagina de stiri
  • Iuli Iuli
    Antena 1 ar trebui sa renunte la aceasta emisiune de 2 lei! Mai bine cumparau un serial sau filme, ori un format gen: Duminica in familie.

Trimite un comentariu

sus