Skip to main content

S-a schimbat schimbarea. Antena 1 va difuza astăzi Bingo Uniplay Show

 
S-a schimbat schimbarea. Antena 1 va difuza astăzi Bingo Uniplay Show

Schimbare în programul Antenei 1, cu mai puțin de două ore înainte. Dacă de ieri seara și până astăzi Antena 1 a anunțat în fiecare program de știri că Uniplay Show nu va mai fi difuzat astăzi, iată că postul a revenit.

Publicitate

Cu mai puțin de două ore înainte să ia startul, Antena 1 a anunțat că Bingo Uniplay Show va fi difuzat, de la ora 20.00. În plus, filmul Celularul, care ar fi trebuit să fie difuzat astăzi de la 20.00, a fost mutat la ora 22.00. 

CRONOLOGIE. Cum a anunțat Antena 1 că nu mai difuzează Bingo Uniplay Show

Ora 19.45, la Observator, realizatoarea anunță că „Din motive independente de Antena 1, emisiunea Uniplay Show nu va fi difuzată în această duminică. Toţi cei care au achiziţionat bilete pentru partida de mâine, 22 ianuarie, sunt rugaţi să contacteze Uniplay, fie online, fie la punctele de vânzare, pentru a afla cum şi când va avea loc extragerea”

Ora 19.46. Același mesaj este postat și pe pagina a1.ro, pe care se anunță și filmul care intră în locul Uniplay Bingo, Celularul. 

Ora 20.00. Pe pagina de Facebook Uniplay Show este postat un mesaj ambiguu, în care se menționa că vor reveni „cu un comunicat oficial în legătură cu partida din 22.01”

Ora 23.00. Pe pagina de Facebook Uniplay, mesajul inițial este modificat: „Informația difuzată anterior a fost greșită. UPDATE: Uniplay își asumă responsabilitatea ca emisiunea Uniplay Show va fi difuzată mâine (duminică, 22 ianuarie) la ora 20.00”. 

Ora 7.55 și la 13.50, la Observator, Antena 1 a continuat să anunțe că „Din motive independente de Antena 1, emisiunea Uniplay Show nu va fi difuzată în această duminică. Toţi cei care au achiziţionat bilete pentru partida de mâine, 22 ianuarie, sunt rugaţi să contacteze Uniplay, fie online, fie la punctele de vânzare, pentru a afla cum şi când va avea loc extragerea”. 

 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu