Skip to main content

S-a schimbat schimbarea. Antena 1 va difuza astăzi Bingo Uniplay Show

 
S-a schimbat schimbarea. Antena 1 va difuza astăzi Bingo Uniplay Show

Schimbare în programul Antenei 1, cu mai puţin de două ore înainte. Dacă de ieri seara şi până astăzi Antena 1 a anunţat în fiecare program de ştiri că Uniplay Show nu va mai fi difuzat astăzi, iată că postul a revenit.

Publicitate

Cu mai puţin de două ore înainte să ia startul, Antena 1 a anunţat că Bingo Uniplay Show va fi difuzat, de la ora 20.00. În plus, filmul Celularul, care ar fi trebuit să fie difuzat astăzi de la 20.00, a fost mutat la ora 22.00.

CRONOLOGIE. Cum a anunţat Antena 1 că nu mai difuzează Bingo Uniplay Show

Ora 19.45, la Observator, realizatoarea anunţă că „Din motive independente de Antena 1, emisiunea Uniplay Show nu va fi difuzată în această duminică. Toţi cei care au achiziţionat bilete pentru partida de mâine, 22 ianuarie, sunt rugaţi să contacteze Uniplay, fie online, fie la punctele de vânzare, pentru a afla cum şi când va avea loc extragerea”

Ora 19.46. Acelaşi mesaj este postat şi pe pagina a1.ro, pe care se anunţă şi filmul care intră în locul Uniplay Bingo, Celularul.

Ora 20.00. Pe pagina de Facebook Uniplay Show este postat un mesaj ambiguu, în care se menţiona că vor reveni „cu un comunicat oficial în legătură cu partida din 22.01”

Ora 23.00. Pe pagina de Facebook Uniplay, mesajul iniţial este modificat: „Informaţia difuzată anterior a fost greşită. UPDATE: Uniplay îşi asumă responsabilitatea ca emisiunea Uniplay Show va fi difuzată mâine (duminică, 22 ianuarie) la ora 20.00”.

Ora 7.55 şi la 13.50, la Observator, Antena 1 a continuat să anunţe că „Din motive independente de Antena 1, emisiunea Uniplay Show nu va fi difuzată în această duminică. Toţi cei care au achiziţionat bilete pentru partida de mâine, 22 ianuarie, sunt rugaţi să contacteze Uniplay, fie online, fie la punctele de vânzare, pentru a afla cum şi când va avea loc extragerea”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Cred că la mijloc este un contract beton iar cei de la A 1 sunt nevoiți să îi transmită, contra cost, indiferent de audiență.
  • Cristian Popescu Cristian Popescu
    S-a schimbat ora de difuzare a emisiunii, dar noua oră nu este la amiază așa cum ne-am așteptat ci în „late-night” la 22:15.
  • doar eu doar eu
    @Mile Daca anunțau cu cel putin 8...10 ora inainte ca se difuzează,nu cu 2!!!!
  • mile mile
    cei prosti au de asteptat un film vechi si prost ceva timp , in ce tara traim , plina de *** care nu au auzit ce cinema , ma bucur sa se difuzeaza bingo fata de niste reluari de doi lei
  • TOMUTA ONISIM TOMUTA ONISIM
    NU MAI INDUCETI LUMEA IN EROARE.DACA STIAM CA SE DIFUZEAZA CUMPARAM SI EU BILETE ...E URAT CE ATI FACUT
  • doar eu doar eu
    Uite ca da chiar acum
  • Iuli Iuli
    In locul Antenei renuntam de mult la emisiune. Dar sefii sunt batuti in cap

Trimite un comentariu

sus