Skip to main content

Cristi Coman, ex Realitatea și Antena 1, coordonatorul editorial al TVR 1. Robert Tătăruș, pe știrile interne

 
Cristi Coman, ex Realitatea și Antena 1, coordonatorul editorial al TVR 1. Robert Tătăruș, pe știrile interne
tvr

Publicitate

Cristi Coman, om de televiziune cu 20 de ani de experiență la Pro TV, Realitatea TV și la Observatorul Antenei 1, este, din această lună, producător executiv al postului TVR 1.

Practic, poziția lui Cristi Coman este cea de coordonator al conținului principalului canal public de televiziune.

Numirea lui Coman vine în contextul în care, la sfârșitul anului trecut, au expirat mandatele directorilor stațiilor publice. Managerii erau Gabriel Gherghescu (TVR 1) și Carla Tompea (TVR 2). Din ianuarie, atribuțiile de manager al canalului TVR 1 au trecut la Irina Radu (pe management) și Cristi Coman (pe conținut). La TVR 2, atribuțiile au rămas la Carla Tompea.

Cristi Coman a venit la TVR în toamna anului trecut, pentru a se ocupa de proiectul campaniei electorale, împreună cu Robert Tătăruș (fost producător Realitatea TV).

De la începutul acestui an, Coman a fost numit producător executiv al TVR 1, iar Robert Tătăruș a trecut la Departamentul Știri, unde coordonează știrile interne.

Totodată, Conducerea executivă a Departamentului de știri a fost preluată de Cristi Marin (fost Digi 24 și Realitatea TV). La sfârșitul anului trecut, a expirat mandatul lui Claudiu Lucaci ca director al departamentului de știri al TVR.

Cristi Coman, Carte de vizită:

Timp de patru ani (2012-2016), Cristi Coman a fost redactor-șef adjunt la Observatorul Antenei 1. A plecat anul trecut, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Până în 2011, a fost director editorial al postului de știri Realitatea TV, de unde a plecat prin demisie, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

 • Septembrie 1992-1994: ziarul Ora
 • 1994-1995: Revista Pentru Patrie
 • 1996-2005: Pro TV, până în 2005 (a fost, pe rând, reporter, șef secție economic și, din 1999, secretar general de redacție)
 • 2005-2011: Realitatea TV (unde a fost EOD - Editor of the day, apoi redactor-șef și director).

Robert Tătăruș Carte de vizită:

Până în vara anului trecut, Robert Tătăruș a lucrat la Realitatea TV, unde asigura coordonarea editorială a știrilor, ca EOD (editor of the day). De-a lungul anilor, a avut poziții în conducerea editorială a postului de știri, la care a lucrat 

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Trebuie să admit că aseara Știrile TVR și-au făcut datoria. Cristi Marin, ai o bilă albă! Ești în proces de reevaluare!
 • @johhny bravo Dacă acest Cristi Marin ar fi cu adevărat un om de calitate, i-ar fi tare rusine că are apărători de anvergura ta (i)morală.
 • Cristi, Cristi și Robert sunt profesioniști desăvârșiți. A fost o plăcere să învăț de la ei. Și încă mai am de învățat. Doamna Livia, dacă așa sunt toți șomerii fără studii superioare, să fie mai mulți.
 • Livia tu cand vezi tvr***. Da, Cristi Marin e profesionist iar tu esti o tzatza de obor cu o pisica obosita si frustrari multe. Bine ca ai gasit si tu unde sa te refulezi ca in rest esti zero barat.
 • @johhny bravo De mare profesionist ce e a fost concediat de la PRO TV Cristi Marin? Adus la TVR de Irina Radu la sugestia Doinei Gradea? Mai taci, avocat din oficiu și fără har!
 • Livia Pila e timpul sa taci. Esti o frustrata penibila. Cristi Marin e unul din cei mai buni profesionisti din tara. Informeaza te inainte sa calomniezi desteapto de bragadiru.
 • Si unul, celallat, ca si Cristi Marin, pina a fi culeși din strada si facuti șefi de Irina Radu au fost șomeri. Asta e marea politica de personal din TVR!

Trimite un comentariu