Skip to main content

Dana Grecu, apel catre romani: Va rog insistent sa va informati ca sa nu va poata pacali nimeni niciodata

 
foto: Captura Antena 3
foto: Captura Antena 3

Jurnalista Dana Grecu a lansat ieri, in debutul emisiunii “La ordinea zilei”, pe care o aceasta o modereaza la postul Antena 3, un apel prin care ii indeamna pe romani “insistent” sa se informeze, “ca sa nu va poata pacali nimeni niciodata”, potrivit Antena3.ro.

Publicitate

Doamnelor si domnilor, singura reactie pe care eu, ca ziarist, mi-o permit, este sa va rog insistent sa va informati, sa cititi, sa va informati la televizor, sa ascultati la radio, ca sa stiti, ca sa nu va poata pacali nimeni niciodata. Cat despre impostura si ipocrizie ascunse sub patura deontologiei profesionale si a lui “va spun eu cum stau lucrurile”, stiti parerea mea. Fereasca Dumnezeu”, a spus Dana Grecu in emisiunea “La ordinea zilei” de ieri.

Reactia jurnalistei a venit pe fondul unui indemn pe care un om de radio il promova in emisie, acela ca romanii sa nu se mai uite la televiziunile de ştiri. Ea spune, fără a da nume, că este un coleg cu care “am impartit multi ani covrigi in redactie la televiziune”.

Dana Grecu, in emisiunea “La ordinea zilei” de ieri, de la postul Antena 3:

“Astazi la radio, un fost coleg cu care, printre altele, imparteam covrigi in redactie, am impartit multi ani covrigi in redactie, la televiziune, le spunea oamenilor cu care vorbea la radio sa nu se mai uite la televizor, un ziarist, formator de opinie. Adica dumneavoastra, cum ar veni, sa nu va mai uitati la noi, la Antena 3, ca televiziunile sunt ale unor infractori care au interes ca populatia sa fie manipulata. Fostul meu coleg nu a explicat cum a ajuns el la concluzia asta, dar ce mai conteaza doamnelor si domnilor.

Astazi o doamna, sotie de preot, m-a sunat sa imi spuna ‘faceti ceva, primim mesaje sa nu ne mai uitam la Antena 3. De ce nu reactionati impotriva lor?’ Doamnelor si domnilor, singura reactie pe care eu, ca ziarist, mi-o permit, este sa va rog insistent sa va informati, sa cititi, sa va informati la televizor, sa ascultati la radio, ca sa stiti, ca sa nu va poata pacali nimeni niciodata. Cat despre impostura si ipocrizie ascunse sub patura deontologiei profesionale si a lui “va spun eu cum stau lucrurile”, stiti parerea mea. Fereasca Dumnezeu.”

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iche iche
    macar e sincera si ne spune sa nu o mai urmarim...
  • Nicu. Nicu.
    ***,caci altfel nu te credem.
  • Un nimeni Un nimeni
    Si eu am lucrat cu "doamna" Dana Grecu. Nu am impartit covrigi dar Dana in schimb mi-a impartit niste injuraturi vreme de o ora pentru ca eram in prima mea zi de munca acolo si nu ma miscam prea repede. "Tot respectul!"
  • Nicolas Nicolas
    Ce legătură are cu pilele? Ce nu zice corect ?
  • Johann Johann
    Cei care comenteaza impotriva Antenei 3 sunt Basisti............
  • Elena Elena
    Dana, si cu mine ai fost colega. De doua ori ... Erai Dana Iosifescu pe vremea aia si desi aveai ceva aere de superioritate inca din facultate, te-am indragit o vreme... Desi aflasem si ca esti "piloasa" si ca tatal tau e om cu influenta, nu am acordat atentie (urasc barfele). Pe urma pilele s-au inmultit caci sotul tau le avea si el pe ale lui :). Dar tot nu am plecat urechea (cum spuneam, urasc barfele). Insa ceea ce esti astazi, trebuie sa-ti marturisesc ca imi provoaca un profund dezgust. Inteleg ca asta ti-e job-ul si de acolo iti asiguri traiul, dar exista niste limite atunci cand deja vorbim de soarta tarii, de viitorul copiilor nostri. Chiar, te privesti cu mandrie si aprobare in oglinda, dimineata? Copilul ti-l privesti in ochi impacata cu tine insati?
  • Zenaida Zenaida
    Pai frate... cine vă obliga să vă uitați sau la Antena 3?? Fiecare este major....și face ce crede ca e bine pentru el... Eu una ma uit cu mare drag la Antena 3...și nu ma las manipulata...de cei ce nu au creier...să gândească...
  • Zenaida Zenaida
    Pai frate... cine vă obliga să vă uitați sau la Antena 3?? Fiecare este major....și face ce crede ca e bine pentru el... Eu una ma uit cu mare drag la Antena 3...și nu ma las manipulata...de cei ce nu au creier...să gândească...
  • Bogdan Bogdan
    Doamna Dana Grecu mi-a fost ''profesoara'' la facultatea de jurnalism din Pitesti. Imi e rusine de tot ce face Romania Tv si Antena 3. Fac de ras aceasta meserie.
  • alex2 alex2
    Ce frumoase sunt povestile cu telespectatorii, mai ales persoane credibile si de importanta cum ar fi sotiile preotilor, care nu doar un simplu telespectator, care "cer" sa faca A3 ceva, orice.
    Cineva a inteles foarte bine ca fara o poveste, mana intinsa nu primeste nimic.
  • Ionut Ionut
    Va rog insistent sa va informati corect de la noi ca sa poată iesi Voiculescu si *** lui pe nume Sorin Alexandrescu nu va poata pacali nimeni niciodata
  • livia pila livia pila
    Sa ne informam de la Dana Grecu, responsabila cu dezinformarea?

Trimite un comentariu

sus