Skip to main content

INEDIT în presa străină. Învestirea lui Trump, un moment de Zona Crepusculară

 
INEDIT în presa străină. Învestirea lui Trump, un moment de Zona Crepusculară

„După o lungă absenţă, Zona Crepusculară revine cu una dintre cele mai ambiţioase, mai scumpe şi mai controversate producţii din istoria televiziunii”, a sris Scottish Sunday Herald în secţiunea de recomandări TV. Tema recomandării nu este tocmai un film, ci începutul unui „reality show” ce va dura patru ani: mandatul preşedintelui SUA, Donald Trump.

Publicitate

Evenimentul va avea loc pe 20 ianuarie, iar modul inedit al publicaţiei Scottish Sunday Herald a făcut deja înconjurul lumii.

Ce aflăm din recomandare:

„Scenarişii de SF s-au jucat adesea cu scenarii alternative ale istoriei - cea mai des întâlnită fiind „Cum ar fi dacă naziştii ar fi câştigat al Doilea Război Mondial” - dar aceast proiect uriaş de realitate virtuală, ce se va desfăşura pe TV, în presă şi pe Twitter în următorii patru ani este pregătit să ofere un prezent alternativ.”

„Povestea începe într-o variantă apocaliptică a anului 2017, an în care părţi uriaşe ale electoratului din Statele Unite au fost cumva păcălite să-l voteze pe Donald Trump ca preşedinte al Statelor Unite.”

În continuare, captura din Scottish Sunday Herald

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus